Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 4 juli 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 4 juli 2021

 

Vi ger Er Kanaliseringsinställningar

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är alltid på jakt efter nya rekryter, individer som vill arbeta med oss. Det finns många sätt på vilket ni kan arbeta med just detta Arkturiska Råd, för vi är icke-fysiska nu, och därför arbetar vi med så många i astralplanet, och vi kanaliseras också genom andra människor, förutom den här, men vi kan arbeta också med er på projekt som ni kommer på.

När ni till exempel har en idé där på Jorden för ett nytt företag, kan ni gå till en riskkapitalist för att få lite startpengar. När ni vill hjälpa mänskligheten att höja sin medvetenhetsnivå där på Jorden, kommer ni till oss för en unik cocktail av energier som hjälper er att göra just det. Om ni har idéer för att göra livet bättre där på Jorden för alla, kan ni också komma till oss, och vi kan dra i några icke-fysiska strängar för att få era idéer att starta igång.

Vi vill arbeta med er. Vi älskar att lära er och berätta vad som händer, men vi är verkligen intresserade av samarbete och vi söker alltid fler kanaliserare för vår energi, fler som vill tala för oss på det sätt som Daniel här gör. Ni kan göra detta, och världen behöver er röst, för var och en av er kommer att uttrycka oss annorlunda för att ni är olika, och det är okej.

Det är kombinationen av er och er fysiska dimension med oss ​​och vår icke-fysiska natur som gör något nytt och något kraftfullt, och ni kommer närmare och närmare att kunna kanalisera oss varje gång ni får ett av dessa meddelanden, för dessa meddelanden är påfyllnad med energier som anpassar er, energier som gör er till den idealiska kandidaten att arbeta med oss ​​närmare, mer direkt. Och det är mer troligt att vi kommer igenom någon som vill vara till tjänst, som är renhjärtad.

Och så när ni fortsätter att arbeta med er själva, gör ni också bättre kanaler för oss och vår unika vibrationssignatur. Så ni förstår, ni kan arbeta med oss ​​på otaliga sätt, och vi är öppna för alla förslag. Vi älskar att höra från var och en av er, och vi ser fram emot den dag då fler av er kan höra, eller åtminstone känna, våra svar.

Vi arbetar alltid, letar alltid efter en vinkel för att komma in, för att gå samman med en annan människas medvetande, för vi vet att vi kan hjälpa och för att vi vet att mänskligheten behöver så mycket hjälp som ni kan få. Det är dags för fler människor att nå ut och nå inom det som är av högre medvetenhetsnivå. Ni alla kan göra en så stor inverkan på er värld, bara genom att sitta och stänga ögonen, andas och öppna upp för varelser och kollektiv som känns som kärlek, som Källan, som högre frekventa energier som regnar ner på er.

Vi är inte ensamma. Ni kan kanalisera Plejaderna, Sirianerna, Andromedanerna, Uppstigna Mästare, Ärkeänglar och så många andra som bara vill hjälpa till. Vi är alla här för er att samskapa med och att leka med, och vi betraktar er som våra vänner och våra kollegor, där nere i skyttegravarna som gör det hårda arbetet. Och vi vill försäkra er om att allt det hårda arbetet kommer att belönas.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...