Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 augusti, 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 augusti 2019

Sammanfoga med Källan Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har kommit ihåg i större utsträckning än ni alla har och vad vi har kommit ihåg är att vi är Källans Energi Varelser. Processen att bli den ni verkligen är går utöver att känna till den sanningen. Att komma ihåg vem ni verkligen är innefattar att leva det. Det handlar om att vara sanningen, som är att alla varelser är ovillkorlig kärlek inkarnerade och att vi alla utforskar Källan, vilket är ett annat sätt att säga att vi alla utforskar oss själva. Ni, på grund av den tröghet som ni valde att inkarnera i, hade många andra aspekter av jaget som ni kunde identifiera er med, förutom den sanna naturen, och så gjorde ni det.

Och ni har gjort detta livstid efter livstid på jorden. Nu är det dags att göra något annorlunda. Det är dags att vara något annorlunda. Det är dags att leva den sanningen och uppleva den. När ni kommer till denna punkt och ni fortfarande har en fysisk kropp, kan det vara förvirrande på grund av ert system av dualitet och hur svartvita saker alltid har varit för er. Ni tenderar att tro att ni antingen är Källan eller att ni är mänskliga och fysiska. Och sedan tror några av er att väldigt mycket speciella människor har upplevt att vara båda samtidigt och i stället för att vara som dem har de flesta människor beslutat att dyrka dem.

Ni är ganska vackra när ni glömmer på grund av alla upplevelser som glömskan har tillåtit er att ha, men det som är ännu vackrare är att bevittna er när ni kommer ihåg. Och det som är unikt med den här resan som ni är på är att ni kan vara fem dimensionella, vilket innebär att ni fortfarande kommer att ha en fysisk kropp och samtidigt kan ni komma ihåg er själva som Källan.

Den här versionen av den femte dimensionen som ni alla skapar handlar om att integrera och sammanfoga de två, snarare än att se det som en mycket solid gräns mellan fysisk och icke-fysisk, Människa och Källa och nu går ni till och med bortom den tron att det finns en solid linje mellan mänskligt och utomjordiskt. Och det är därför är så viktigt att upplösa hinder. Ni upplöser de hinder som har placerats i ert eget medvetande så att ni kan få upplevelsen av att vara hela och fullständiga igen.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

You may also like...