Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 12 juni 2021

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 12 juni 2021

 

Läk Er Själva, Alla Andra och Skifta Ert Medvetande

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi fortsätter att göra vår forskning om mänskligheten, för vi älskar att hjälpa er och för att vi älskar att lära känna oss själva bättre genom er. Vi förstår att detta kan vara något som ni alla gör ibland, omedvetet, men vi råder er att göra det mer medvetet. Se inte bara allt och alla som ger er någon form av spegel för att hålla upp framför er själva utan se dem som era lärare som visar er vad ni fortfarande behöver för att förstå er själva lite bättre. Se dem som exempel på vad som finns i er och vad ni potentiellt kan vara. Och vi pratar om detta både ur positiva och negativa perspektiv.

Så om ni ser någon som är mycket framgångsrik och har den typ av spännande liv som ni vill ha, måste ni se att ni visas det exemplet som en möjlighet för er själva om ni vill leva just det livet. Om ni tittar på den personen och undrar hur de blev så tursamma, eller vem deras föräldrar måste ha varit som gett dem ett så perfekt liv, missar ni poängen.

De är ni, som existerar i en annan kropp, och ni behöver inte komma dit de är genom samma serie steg. Så ni behöver inte berätta en historia om hur ni inte fick alla de fördelar som de gjorde. Ni behöver inte berätta för er själva att det inte finns något sätt att leva den typen av livsstil på grund av er bakgrund. Istället behöver ni säga till er själva att, ‘Om det är möjligt för den aspekten av Källan, så är det möjligt för mig, för jag är också en aspekt av Källan.’

När ni ser någon, eller hör om någon, som har gjort något ganska hemskt och eventuellt fortsätter att göra fruktansvärda saker, är det också ett val som finns inom er, och det är ett val som ni behöver sluta med. Ni måste sluta fred med mörkret, för det kan inte bara existera utanför er, inte i vårt holografiska universum. Det är därför vi alltid betonar förlåtelse och medkänsla. Det är inte för deras skull; det är för er skull. Det är till er fördel.

Alla ni möter och allt ni ser och hör och lär känna kan gynna er eftersom det är en annan pusselbit som är ni. Och om ni kan acceptera det som sådant och sätta det på rätt plats, kan ni bli hela. Men när ni förnekar något som finns i er, förblir ni fragmenterade, ni minskar er kraft och minskar er förmåga att bli ert sanna jag.

Det är dags för er att släppa illusionen om separation, sluta spela det spelet offret och förövaren, oss mot dem, mörker mot ljus och så vidare. Det handlar om att föra samman allt inuti er, till en harmonisk helhet och att älska varje bit av er själva. Det är sättet att läka er och dem. Det är sättet att samlas som ett enhetligt kollektiv som kan skifta ert medvetande på er vackra planet.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

You may also like...