Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 oktober 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 oktober 2018

Per Staffan 4 oktober 2018

Så Mycket att Vara Hoppfulla För ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har de bästa intentionerna, och ändå kommer vi i bland till korta med våra försök att vara till tjänst för er alla. Nu berättar vi det här för er eftersom vi vill att ni alla ska ge er lite slack. Vi vill att ni ska inse att ni gör det bästa ni kan här på Jorden och att de omständigheter ni föddes in till på er värld var mindre än optimala.

Så om du tittar på hur ni har kommit till korta i era liv, är det bäst att ni tar hänsyn till att vi alla i det här universumet höftar i viss mån. Vi gör allt som vi kan, och omständigheterna i era liv just nu borde inte vara något som du använder för att ge dig själv stryk. Titta inte på saker som är oönskade och närvarande och sätt inte ihop dem med saker som är bristfälliga och saknas och gör någon form av utvärdering utifrån dessa fakta och siffror.

Nu är en underbar tid för att börja på ny kula. Faktum är att om ni bara och alltid tittar framåt, kommer ni att kunna skapa positiva förändringar i era liv. Om du vill ta del av något, ta del av din vibration. Titta inte på ditt bankkonto och din skuld, ditt kärleksliv och din fysiska kropp som bevis på hur du mår. Titta inom dig själv för det beviset och känn för den person som du är, den person du har blivit och den person du håller på att bli.

Det finns så mycket för er alla att vara hoppfulla för, så mycket för er att se fram emot, och så mycket för er att omfamna och ta emot från detta universum. Det är dags att ta bort mätstickorna och släppa den gnällande rösten i ditt huvud som säger att du borde ha gjort något annorlunda eller något bättre. Det är dags att bara omfamna er som ni är och där ni är, och låta er bli upphetsade över vart ni går.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt en förbindelse med er. ”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...