Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 4 september 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 4 september 2021

 

Hur Man Reagerar på Oroligheterna i Afghanistan

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi anser oss själva vara väldigt lyckliga i och med att vi får vara en del av mänsklighetens medvetenhetsutveckling, eftersom språnget framåt som ni tar är så monumentalt. Att få vara en del av en sådan resa gör oss förväntansfulla och ger oss glädje. Vi uppskattar varje litet steg framåt som ni tar, och vi firar det här i den nionde dimensionen som om det vore vårt eget jätte språng framåt. Vi kommer att fortsätta att överösa er med beröm, kärlek och allt ni behöver för att komma vidare, och vi kommer aldrig att bli avskräckta av de ögonblicken i er värld när något hemskt händer.

Det finns fruktansvärda saker som händer i er värld. Det finns fortfarande krig, skjutningar och bomber som släpps. Det finns fortfarande hat och våld, diskriminering, hungersnöd och så många orättvisor, och allt detta ger oss möjlighet att känna mer medkänsla, vilket vi verkligen känner och erbjuder, och vi kommer att fortsätta att göra det. Vi vill inte låtsas att dessa saker inte händer. Vi kommer att sända mer ljus och kärlek till de regioner som behöver det mest, och vi kommer samtidigt att lägga vår uppmärksamhet på det vi ser som det positiva, det vi ser som bevis på att ni går framåt på lämpligt sätt och i ett tempo som är lovvärt med tanke på alla de många utmaningar ni står inför där.

Nu föreslår vi att ni försöker hitta en liknande balans inom er själva. Ni kan fokusera på där mänskligheten behöver mest hjälp under en tid och skicka er kärlek, ljus, helande och medkänsla till dessa regioner. Och sedan kan ni också rikta er uppmärksamhet på historierna om vänlighet, mod, uppoffring, generositet och alla annan hjärtöppnande, hjärtevärmande berättelser ni kan hitta om hur de flesta människor försöker komma samman och hjälpa varandra. Naturligtvis hamnar de här exemplen inte i rubrikerna, och ibland måste ni leta efter dem, eller vid andra tillfällen måste ni bara vara den som säger till er själva: ’Jag svarar på oroligheterna, våldet, och fientligheten på en plats som Afghanistan med fler vänliga handlingar i mitt liv. Jag kommer att gå ovanför och bortom idag för att vara till tjänst för mina medmänniskor, för det är något jag kan göra. Det är något som jag har kontroll över.’

Och om ni tar det förhållningssättet till ert liv varje dag, inte bara när det händer något hemskt i er värld som ni hör om, då kommer ni att vara en del av den rörelse framåt som vi hela tiden firar här i den nionde dimensionen. Vi vill bara att ni ska känna igen den kraft ni har att hela tiden sprida ljuset och kärleken där på Jorden, och när ni känner er avskräckta och till och med förtvivlade över något som händer som ni läser om eller hör om, kom ihåg att ni har förmågan att hjälpa till på ert eget sätt, eftersom ni alltid har förmågan att höja medvetenhetsnivån där på planeten Jorden.

Och så har ni också möjlighet att undvika dessa argument om vilken person, politik eller politiskt parti som är skyldig till det som har hänt och fortsätter att hända i Afghanistan. Och istället kan ni vara en del av lösningen på alla problem i er värld, som alla orsakas av den lägre medvetenhetsnivå som råder. Den som argumenterar över vem som är skyldig vid denna tidpunkt, den deltar verkligen i en lägre medvetenhetsnivå. Och så uppmuntrar vi er att ta huvudvägen, som också är den enda vägen som tar er dit ni slutligen ska komma, vilket är ett femdimensionellt medvetande.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...