Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 juni 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 juni 2020

 

Energierna kommer från Jorden och Solen

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi ägnar så mycket av vår uppmärksamhet nu åt hur mänskligheten hittar möjligheter att växa och utvidgas ur trauma och tragedi. Detta är något som vi inte har första hands erfarenhet från, eftersom vårt stjärnsystem har kunnat upprätthålla fred och enhet under hela dess existens. Vi och andra som oss blir fascinerade av hur människor kan resa sig upp, damma av sig och faktiskt se någon ljusglimt i det ni upplever där.

Ni har varit tvungna att ta itu med så mycket trauma och så många tragedier under spännvidden av de många livstider ni har inkarnerat där, och nu befinner ni er i uppstigningens livstid. Och ni har så många av de tidigare traumerna från tidigare liv staplade ovanpå de traumerna ni har upplevt under denna livstid, och allt detta gör det så mycket svårare för er alla att vara där och arbeta er igenom de känslor som dyker upp i er. Vi kan upptäcka när någon inte bearbetar den känsla som kokar inuti dem, och vi ser färre och färre människor som försöker undertrycka känslor just nu, särskilt med tanke på hur mycket ni har haft att ta itu med den senare tiden.

Vi vill påpeka att er Jord och Sol båda förstår, som medvetna varelser, vikten av att ni alla känner era känslor. De ser era känslor som botemedel mot alla problem som ni har där på Jorden. Och så, energierna som kommer upp från Moder Jord och ner från Solen är utformade för att aktivera er emotionella känslighet och för att hjälpa er alla att komma förbi traumerna och tragedierna som ni har levt så att ni kan skapa med de kraftfulla femte dimensionella energier som kommer in för att stödja er i den akten att resa er upp, damma av er och skapa det nya samhället, den nya jorden och den nya versionen av det mänskliga kollektivet.

Det är en version av det mänskliga kollektivet där det finns så mycket mer än bara tolerans. Det finns kärlek, medkänsla, fred och enhetsmedvetande, och nu är den perfekta tiden för känslorna att kureras och användas. Allt ni upplever är tänkt att få er att känna något. Bara känn det, så kommer ni att göra det en gång för alla. Sedan kan ni fortsätta med de goda sakerna att skapa en mer perfekt version av verkligheten för er och för alla andra att njuta av.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...