Arkturierna via Daniel Scranton, 28 oktober 2017

Arkturierna via Daniel Scranton, 28 oktober 2017

En Uppgradering av den Centrala Kanalen ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har börjat initiera ett förfarande som arbetar direkt med den energi som finns i era centrala kanaler. Ni har en central kanal som möjliggör för en viss typ av energi att flöda genom dig, och vi hjälper dig på en energetisk nivå att öka mängden energi och frekvensen av denna energi som du kommer att kunna hålla och flöda inom din centrala kanal.

Din centrala kanal löper från toppen av huvudet till basen av ryggraden, precis som dina sju huvudchakran, och energin som normalt finns i din centrala kanal får en uppgradering. Sakta förbättrar vi och höjer vibrationen av den energin så att när ni så småningom öppnar er för att ta emot femtedimensionell energi, kommer era fysiska kroppar att ha acklimatiserats, och ni kommer att kunna köra den energin genom er.

Om ni nu undrar vad ni kan göra för att hjälpa denna speciella uppgradering, så rekommenderar vi att ni övar känslan för er centrala kanal och tränar på att sända ljus och kärlek till den från ert hjärtcenter. När proceduren är klar för dem av er som är vakna, kommer vi att följa upp effekterna och se hur ni gör med mottagandet av den femte dimensionella energin direkt från femtedimensionella källor.

Ni kommer alltid att leda vägen till Uppstigning, och när vi väl är bekväma med resultaten, börjar vi processen med dem som fortfarande vilar. Och genom att ha gått igenom processen själva kommer ni att leda vägen och i slutändan kommer ni att hjälpa dem som har en mer utmanande tid att acklimatisera sig till dessa energier. Ni kommer att veta hur man hjälper dem, eftersom de energier som kommer att flöda genom din centrala kanal hjälper dig.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft en förbindelse med dig. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling     www.st-germain.se

Du gillar kanske också...