Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 augusti 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 augusti 2019

Per Staffan 9 augusti 2019

Arcturians (channeled messages)

The Mind & Emotions ∞The 9D Arcturian Council

Sinnet & Känslorna ∞ Det 9D Arkturiska Rådet, Kanaliserat av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är helt fascinerade av mänsklighetens förmåga att komplicera något som är naturligt enkelt. Det är inte hela ni som gör något komplicerat. Det är bara ert sinne som gör sådana saker. Varför skulle ert sinne göra något mer komplicerat än det faktiskt är? Tja, helt enkelt skyddar ditt sinne vanligtvis ditt ego. Ditt sinne skyddar den del av dig som känner känslor, och det skyddar dig från att behöva känna den känslan. Dina känslor är ju ibland ganska förlamande och egot handlar om överlevnad.

Så egot kommer att använda sitt verktyg, sinnet, för att skydda sig själv, ofta utan att ens inse att det gör det, från att känna en känsla. Dessa känslor med lägre frekvens kan resultera i att du känner dig så dålig att du befinner dig i en boll, på golvet och inte kan fungera. Och om du inte kan fungera kanske du inte gör det som krävs för att överleva. Och egot handlar om överlevnad. Det är därför ni alla har den aspekten av jaget och varför det har varit så nödvändigt att hålla er i den verklighet som ni har upplevt. Om ni inte brydde er så mycket om överlevnad, kanske ni inte skulle känna saker som ni gör.

Och ditt högre jag och din översjäl vill båda att du ska känna. De vet att syftet med en upplevelse är att få dig att känna något, vad som helst. Men egot och sinnet är mer fokuserade på överlevnad, så sinnet kommer att göra något komplicerat, som håller dig i din mentalkropp. Och om du befinner dig i din mentalkropp är det mindre troligt att du är jordad i din fysiska kropp och du har mindre benägenhet att känna det som händer i din känslomässiga kropp. Varje gång när du känner att du deltar i mental gymnastik, försöker räkna ut vad dessa siffror här betyder till exempel, kanske du vill checka till med dina chakra.

Du kanske skall vara mer uppmärksam på vad du inte tillåter dig känna, vad du är rädd för att känna. När något gör ont så gör det ont. Och när du inte vill ta itu med något kommer du vanligtvis att göra någonting och allt du kan för att inte ta itu med det. Vissa människor vänder sig till repetitiva åtgärder eller alla typer av åtgärder som de kan fokusera på för att inte känna vad som händer inombords. Var uppmärksam på dina tankar och dina handlingar och till och med dina ord, för oftast är detta ledtrådarna som låter dig veta vad som händer inne i dig och som behöver adresseras.

Dina känslor måste kännas vid någon tidpunkt, och ju längre du skjuter upp att känna dem, desto intensivare blir de. Det är därför vi ordinerar regelbundna incheckningar. Vi vill att du ska veta vad som händer inuti dig så att du kan känna dina känslor, komma förbi dem och komma till de bra sakerna. Det finns alltid goda känslor i dig som väntar på att bli kända och upplevda.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss åt att få kontakt med er. ”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...