Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 november 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 november 2019

 

What You Came to Earth to Master ∞The 9D Arcturian Council

VAD DU KOM TILL JORDEN FÖR ATT BEMÄSTRA ∞DET 9D ARKTURISKA RÅDET, KANALISERAT AV DANIEL SCRANTON

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att få kontakt med er alla.

Vi har förmågan att känna glädje, kärlek, frihet och makt och vi inser att fler och fler människor upptäcker sin förmåga att känna vad de vill känna. Det är en spännande tid för er alla, eftersom ni utvecklar en förmåga att bestämma vilken typ av energi ni skickar ut i världen. Vi skulle säga att mänskligheten i stort sett varit reaktionär när det gäller hur ni skulle känna vad ni känner. Något bra händer, ni känner en god känsla, och när något dåligt händer, skulle ni känna en dålig känsla.

Det sätt som mänskligheten har hanterat frågan om vad ni känner, på ett positivt sätt, under de miljoner år som ni har varit på Jorden, är genom att sätta er själva i kloster, grottor, vad som helst som ni kan hitta på för att i huvudsak dölja er från världen. Människor på en andlig väg har vanligtvis försökt överträffa känslan, som om det är svaret. Andra människor kommer att förneka sina känslor, bedöva sig mot dem eller försöka tänka sig ut ur dem.

Vi rekommenderar inte dessa tillvägagångssätt. Dessa tillvägagångssätt visar sig själva för vad de är. Känslor får inte flys ifrån eller ignoreras. De ska omfamnas, och du ska aktivera de goda känslorna för att skapa den verklighet som matchar dessa känslor. Du kan inte göra det om du har stängt dig själv för någon känsla. Alla känslor som du inte låter strömma genom dig kommer att kväva resten.

Så om du är en av dem som säger att du egentligen inte känner så mycket av någonting längre, så måste du börja med att känna vad du har undvikit. Låt dig själv uppleva vad som har varit där under ytan av din medvetna medvetenhet under ganska lång tid. Och på så sätt öppnar du dammluckorna. Du kommer att kunna uppleva mer kärlek, mer glädje, mer frid och mer av allt annat du vill känna

Och det där är sant andligt mästerskap. Det handlar inte om att gömma er i någon andlig helgedom som hindrar er från att uppleva resten av världen som den är. Det handlar inte om att göra era liv mindre så att mindre kan gå fel och påverka er och framkalla en oönskad känsla. Den andliga utvecklingen som ni medvetet deltar i handlar om att känna allt och sedan välja inom det ni har haft tillgång till. Det är så du skapar din verklighet, istället för att låta din verklighet diktera hur du känner dig hela tiden. Det här är vad du kom till Jorden och Solsystemet för att bemästra.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att ha kontakt med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...