Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 april 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 april 2021

 

Ni kan vara hjältar

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är ständigt förvånade över människor eftersom ni har en kapacitet inom er att göra så mycket bra, att bry er så mycket, att älska så mycket och att ge så mycket av er själva att ni kan förändra världen när bara en handfull av er bestämmer att ni vill arbeta för något positivt, något som kommer att gynna alla. Först måste dock ett behov uppstå. Så när människor undrar, ‘Varför finns dessa fruktansvärda naturkatastrofer?’ Eller ‘Varför finns dessa människor som är så mörka att de skulle vara villiga att skada så många?’ Och svaret är att om ni inte hade alla dessa negativa människor och negativa omständigheter kunde ni inte veta hur det var att vara en hjälte. Ni kunde inte veta hur bra det kändes att vara där för någon som just har skadats på något sätt.

Ni kunde aldrig veta hur mycket medkänsla ni kunde känna om det inte fanns möjlighet för vissa saker att gå mycket dåligt för en eller flera människor. Nu motiverar vi inte handlingarna från dem som verkar i mörkret, inte med någon överdrift av fantasi. Vad vi säger här är att ni alla visste att ni behövde skapa olika omständigheter för att visa er hur vackra ni kunde bli på ett ögonblick. Ni vill alla uppleva er själva som Källenergi i en fysisk kropp, oavsett om ni inser det eller inte, och vad är Källan om inte ovillkorlig kärlek? Villkorslös kärlek betyder att ni kommer att bli kärlek under alla förhållanden som ni står inför i ert liv.

Det är därför det finns så många hemska förhållanden att möta. Annars skulle det inte finnas den möjligheten att vara mer av vilka ni verkligen är och att vara det i mer än bara teorin, att vara det i handling. Nu kan ni alla vidta åtgärder för att visa för er själva att ni är villkorslös kärlek i en kropp. Ni kan prata till den behandlingen; ni kan förlåta andra. Ni kan skicka överföringar av helande och kärlek om det inte finns något annat ni kan göra, och det är vad vi ser mer och mer av er göra hela tiden där på Jorden.

De obesjungna hjältarna lever bland er just nu. Det finns många, många individer som gör heroiska saker varje dag och inte ber om kompensation. De behöver inte göra en stor sak om det på sociala medier; de behöver inte berätta för en enda själ, för de vet. De fick chansen att bli mer av vem de verkligen är, det var dess egen belöning. Det är därför dåliga saker händer och dåliga saker finns i er värld. De är inte där för att fresta er eller testa er, och de är verkligen inte där för att straffa er. De finns alla så att ni har möjlighet att stiga upp och vara kärlek inför allt som kastas mot er.

Nu förstår vi hur svårt det är, och så vill vi bara påminna er om att det är ni som kom på den här idén. Ni valde att vara där oavsett om ni inser det eller inte, och anledningen till att ni valde att vara där är för att ni visste att ni kan klara uppgiften, men ni ville också uppleva det i handling, i en kropp. Och än en gång tycker vi att ni gör ett underbart jobb, även om ni inte gör det varje gång, även om ni fortfarande halkar och faller. Även önskan, även avsikten att vara det som ni verkligen är, är ett enormt steg framåt för det mänskliga kollektiva medvetandet, och vi ser dessa steg tas varje dag.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

You may also like...