Plejaderna via Christine Day, 1 november 2019

Plejaderna via Christine Day, 1 november 2019

 

Plejadiskt meddelande november 2019

Fredag 1 november 2019

Älskade ni, vi hälsar er. Det finns en intensifiering av rent medvetandeljus som kommer in till planeten, vilket skapar en kraftfull förändring inom de dimensionella näten på Jorden. Den energetiska magnetkärnan växlar sin vibrationspuls. Detta skapar en konstant desorientering i era sinnen när era egna system går igenom en fullständig återställning när ni flyttas in i en annan fas av energetisk transmutation. Hela processen skapar en förskjutning på Tidslinjerna inom Jorden så det finns en känsla av ovana inom era sinnen som skapar många okända faktorer i er nuvarande miljö.

När ni närmar er tidsramen för det Nya Året kommer denna desorientering att påskyndas när Jordens rotation anpassas till ett annorlunda dimensionellt element i förhållande till Solen. Er magnetiska kärnas puls kommer att öka när Jordens rotation öppnas till en högdimensionell vibrationsljusfas med Solen.

Vet att en ny varians kommer att öppnas på Jorden när det Nya Året föds. En annan aspekt av den ”Nya Gryningen” kommer att förankras på er planet. Detta är en fest! Denna händelse kan jämföras med att solen stiger upp för första gången över Jorden, kastar ljus och lyser upp de mörkare områdena på er planet.

Era Hjärtan kommer att känna igen denna uppvakningsfrekvens och öppnas ytterligare automatiskt dimensionellt som svar på denna belysning. Det här är din tid att släppa på en annan nivå så att ditt hjärta kan leda dig framåt i okänd terräng. Vet att du inte är ensam och att detta är en unik tid på planeten Jorden.

Du måste förbereda dig för denna händelse genom att arbeta i ditt Hjärta och skapa en stark förankrad inriktning i ditt Hjärta som leder till den heliga tiden i det Nya Året. Släpp och var i ditt Hjärta, bygg upp denna inriktning ögonblick för ögonblick när denna händelse närmar sig.

Välsignelser,

Plejaderna

Källa: Christine Day

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

Du gillar kanske också...