Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 oktober, 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 oktober 2018

Per Staffan 5 oktober 2018

Förtroende för Varandra ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi sätter så stor tilltro till mänskligheten, men det är ingen blind tro. När vi tittar på er ser vi vilka ni verkligen är. Vi ser hur ert verkliga jag blir förvrängt, och vi vet att dessa snedvridningar har allt att göra med er dimension och inget att göra med mänskligheten.

Du bestämde dig för att bli född in i en verklighet där du skulle plocka upp dessa förvrängningar, dessa illusioner, för att ge dig erfarenheter, men vi vet att oavsett vad du gör, tänker eller säger, finns det kärlek och Gudomlighet hos kärnan i allt.

Vi kan se det oavsett vad. Här kommer den knepiga biten. Vi vill att du ska se dina medmänniskor som vi ser er alla. Vi vill att ni ska ha förtroende för varandra. Vi vill att du ska komma ihåg Gudomligheten som finns under alla hatfulla handlingar och alla intoleranta ord. Vi vill att du ska komma ihåg att som du ser verkligheten, så är det hur verkligheten kommer att visa sig för dig.

Så vi uppmanar dig att ta upp det nionde dimensionella arkturiska perspektivet, för er tro på varandra är det som räddar er från självförstörelse. Du förstår, andra kommer att leva upp eller ner till dina förväntningar på dem.

Det är så viktigt att leta efter det goda och det Gudomliga hos varandra och se förvrängningarna för vad de är. De är inget annat än obehagliga kläder som ni bär, och de måste inte vara vad ni fokuserar på om varandra. Det är bara vad ni har gjort för länge, men ni kan ändra på det. Och vi vet att ni gör det.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt en förbindelse med er. ”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...