Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 juni 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 juni 2020

 

Ni Måste Hålla Jämna Steg med den Nuvarande Energin

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket intresserade av att följa mänskligheten genom era nuvarande omständigheter, eftersom vi vet att alla situationer ni har där på er planet måste bli bättre. Ni måste helt enkelt hålla jämna steg med de höga vibrationsenergierna som kommer in från alla punkter i denna galax. Ni kan inte undgå kärleken, ljuset och läkningen som kommer in för att stödja mänskligheten, särskilt under en kris, särskilt när ni behöver de energierna mest.

Nu finns det de i er värld som är väldigt stängda för att förändras. De vill behålla saker som de är, eller till och med gå tillbaka till en tidigare tid som de romantiserar. Men vi säger till er att vi följer utvecklingen av ert medvetande, och att ni gradvis har höjt den totala vibrationen där på jorden. Och igen har ni inte riktigt ett val.

Jorden stiger. Mänskligheten stiger, och människor kan antingen motstå det och motstå förändringens rörelse framåt, eller de kan besluta en gång för alla att gå med flödet och tro på att saker och ting blir bättre. Som vi sa, är det oundvikligt att saker och ting blir bättre, eftersom universum expanderar, på grund av energierna som ni får, och eftersom det helt enkelt är en del av planen som ni och alla andra upprättar för er att växa och expandera, för att bli mer av de ni verkligen är.

Det ni verkligen är, är ovillkorlig kärlek. Att veta det och agera i enlighet därmed är hur ni uttrycker ovillkorlig kärlek till handling. Det är så ni demonstrerar för er själva och era medmänniskor att ni förstår den ultimata sanningen, och den ultimata sanningen är att alla är Källan, och därför består alla av ovillkorlig kärlek. Ni kan förneka det. Ni kan kämpa mot det. Ni kan vara avundsjuka. Ni kan ha fördomar. Ni kan leva i rädsla. Men i slutändan håller inget av det. Inget av det är tillfredsställande. Inget av det tar er till en plats där ni slutligen vill gå.

Och alltså, alla som kommer att hålla sig kvar under förändringen i medvetandet kommer att släppa de gamla, negativa, begränsande övertygelserna om att en grupp är bättre än en annan, om att en religion har mer rätt än en annan. Alla som kommer att följa med på uppstigningsturen måste släppa taget, för tyngden som de har burit på är för tung att stiga upp med.

Och för er som är vakna och som har varit vakna ganska länge, kom ihåg att de ej vakna också har en enorm mängd trauma. De har helt enkelt mer att rensa än de känner sig kapabla att hantera, och det är vad ni är där för. Ni är där för att hjälpa de som behöver det mest, och då kan ni alla stiga upp tillsammans.

Det beror inte på att ni ändrar allas sinnen. Det beror på att ni var där för dem under deras behov av hjälp. I det perfekta ögonblicket då de bestämde sig för att släppa och släppa traumat som de burit med sig under hela livet. Vi vet att ni kan göra detta. Vi vet att många av er gör det redan, och vi vet att vi kommer att fortsätta vara här för att stödja er bakom kulisserna.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

You may also like...