Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 september, 2023

 

Agera efter dessa och lev din själs syfte ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arcturian Council. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Du är välkommen att utforska alla aspekter av livet på jorden som det är just nu. Du behöver inte ge efter för den rådande övertygelsen att det är meningen att du ska göra något eller att det är meningen att du ska göra något där. Ni har mer frihet än så, och de flesta av er har uppfyllt alla era avtal och överenskommelser före födseln för att ta er till denna plats där ni verkligen är redo att stiga upp till den femte dimensionen. Nu följer du din själs önskan när du lyssnar på de där små impulserna, de inspirerade idéerna som du får inifrån dig. De kommer inte från vänsterfältet, som man kan säga. De kommer inifrån dig, den djupaste delen av dig, själsaspekten av dig, som är en mer hel och komplett aspekt av vem du är.

Och så, för att vara er själva helt och hållet måste ni lyssna på dessa impulser och de idéerna och följa dem, istället för att komma till oss eller någon annan kanaliserad varelse och ställa frågan, ’Vad ska jag göra? Varför kom jag hit? Vad är mitt uppdrag?’ Det står skrivet över hela din livserfarenhet, eftersom din livserfarenhet skapades för att knuffa dig i den riktning som det känns mest naturligt för dig att röra dig i vid varje given tidpunkt. Under just denna livstid är det sällan en sak. Du hittar inte så många människor som går in i en handel och spenderar fyrtio eller femtio år på att göra det. Men snarare upptäcker du att fler och fler människor studsar runt från olika intressen, hobbyer, yrken till ett annat, och det är som det var tänkt att vara i denna livstid för att ge er själva så många upplevelser som möjligt.

Så du behöver inte ta reda på vad den enda sak är som du ska göra och sedan stanna på det spåret för evigt och alltid mer. Men hellre gå in regelbundet och kolla in och känn efter vad impulserna är för dig i varje givet ögonblick under en given dag och följ igenom så gott du kan. Du behöver inte vänta på en inbjudan från universum, men du kan få tecken, du kan få brödsmulor och synkroniteter som säger till dig, ’Ja! Du har rätt. Gå i den riktningen. Det är okej. Det är säkert att följa din lycka.’

Ibland upplever du tvivel så att du sedan kan välja att tro på dig själv och på den förmåga du har inom dig att fullfölja med något. Du förstår, det behöver inte heller vara något du visste att du skulle göra från en mycket ung ålder, eftersom det var meningen att du skulle utforska detta rike och genom en rad upplevelser förstå bättre vad som tilltalar dig, vad får dig att ticka, det som lyser upp dig och ger dig mest glädje. Och det kan du upptäcka vid sjuttio års ålder, och det är okej.

Det finns inget sätt som ni alla ska vara, eller en tidpunkt då ni alla ska upptäcka det. Du har allt du behöver inom dig för att veta vad det är att gå mot och följa med med den vetskapen. Om du behöver mer förtroende för dig själv, leta efter exempel på andra som har gjort det. Håll dig positiv och be universum att ge dig dessa exempel, för att ge dig det där anekdotiska beviset på att du kan röra dig i den riktning du vill gå när som helst i ditt liv, och att du kan få en underbar upplevelse när du gör det. Det är vårt förslag till dig; det här är inget vi säger att du måste göra, men vi vet att du kommer att finna mycket tillfredsställelse och mycket tillfredsställelse när du gör det.

Vi är The Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *