Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 augusti, 2023

 

Vad ligger slumrande inuti dig ∞

Thymus: The Collective of Ascended Masters

”Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Vi kommer alltid till dig på en mängd olika sätt för att hjälpa dig med livets större utmaningar. När ni ställer en utmaning framför er själva är det som att säga till er själva: ’Jag skulle vilja bemästra detta.’ Ni vill alla uppleva er själva som mästare under alla omständigheter, för mästare är vad ni verkligen är, och i ordning att veta att erfarenhetsmässigt måste du först ge dig själv något att bemästra som är utmanande, som är svårt, som du misslyckas med att bemästra ett antal gånger. Ni är alla där med avsikt, och ni är alla där för att njuta av resan att återigen bli mästare i köttet. Du kan vara säker på att oavsett vad ditt syfte är med att vara där, kommer det att dyka upp i ditt liv som en utmaning som du inte kan låta bli att möta.

Det är meningen att du ska gräva djupt ner i dig och hitta kraften, styrkan och behärskningen som alltid fanns där men som hade legat och vilande inom dig tills utmaningen, eller nemesis, kom in i ditt liv. Välsigna därför dina utmaningar och välsigna dina förmodade fiender, för de finns där när du ber om det. De finns där för att ni vet att de är nödvändiga för att känna er själva inte bara som mästerliga varelser utan också som villkorslös kärlek och villkorslös glädje. Det är därför vi och andra som oss kommer att säga till dig att acceptera och omfamna allt i ditt liv som det är.

Allt finns där för att du vill att det ska finnas där på nivån av din själs medvetande, och det är inte så att du har karma, eller arbete att göra, så mycket som det är att du vill uppleva dig själv som mästare över just den livsomständigheten. Det är ett spel som du spelar med dig själv, och du använder illusionen av den fysiska verkligheten för att göra det. Du gillar att spela spel när du vet att det är spel. Du gillar en utmaning i ett tv-spel, till exempel när du vet att det verkligen inte står på spel, för även om du förlorar kan du bara starta om spelet igen.

Om du slutar ta livet på allvar och se livet som ett godkänt/underkänt test kanske du kan njuta lite mer av spelet och se den större bilden av evigheten. Du har evighet på dig att få alla de upplevelser du vill ha, inte bara hur många decennier du tror att du har kvar där i den här fysiska kroppen. Vi vet att vissa människor där ger sig själva utmaningar. De vill springa en mil på fyra minuter eller bestiga Mount Everest. De vill tjäna en miljon dollar på ett år, och oavsett vad utmaningen är, så tar det ut något ur dig. Och så länge du stannar i din integritet kan du ge dig själv vilken utmaning du än vill bemästra.

Ni är underbart kreativa varelser, och ofta tar dina utmaningar fram din kreativitet. De sträcker dig. De får dig att gå till platser inuti dig som du normalt inte skulle gå under någon annan omständighet. Välsigna ditt liv, och välsigna dina livsförhållanden, och välsigna alla i ditt liv som trycker på dina knappar, som kommer under huden på dig och som är där för att få dig att minnas vem du verkligen är och var du kommer ifrån. Och när du tar med dig det där lekfulla förhållningssättet till livet, till allt du gör och allt du är, kan du börja se allt som en möjlighet för dig att ha roligare där på planeten Jorden.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *