Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 maj 2022

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 maj 2022

 

Hur Man Ansluter till 9D Arkturiska Rådet

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har etablerat så många vackra kontakter med de av er som har tagit emot dessa sändningar och har nått ut till oss. Vi är mycket nöjda med hur ni tar emot våra överföringar och vår energi och vibration. Vi har märkt att de av er som söker direkt kommunikation med oss ​​gör det från en plats av genuin nyfikenhet, och det är viktigt. Det gör skillnad när ni försöker få kontakt med vilka som helst högre dimensionella varelser.

Vi är nyfikna på er och hur ni hanterar era livs utmaningar, och så, om ni blir nyfikna på de av oss som finns i de högre dimensionella planen, kommer ni att vara mer benägna att matcha vår energi. Och det kommer att göra kopplingen starkare för er. Det här sättet att ansluta till högre dimensionella varelser fungerar också eftersom ni kommer att känna efter vår vibration, snarare än att bara tänka tankarna, och prata högt och hoppas att någon någonstans lyssnar.

Ni vill verkligen känna efter essensen av de varelser ni söker förbindelser med. Och därför, när ni tar emot dessa överföringar, är det alltid en bra idé att känna efter vibrationen som är inbäddad i dem, snarare än att bara analysera orden, begreppen och idéerna, i hopp om att ge ert sinne en fördel.

Vi vet att de av er som verkligen är uppvaknade förstår vikten av att känna igen en vibration. Att kunna känna igen oss genom vår vibration är verkligen en gåva. Det är en färdighet som ni kan finslipa, och den färdigheten kommer att vara användbar för er när ni kanaliserar högre dimensionella varelser. Det kommer också att vara ett användbart verktyg när ni är i fysisk kontakt med utomjordiska varelser. Ni måste känna av dem för att fastställa vad deras agenda verkligen är.

När ni lyssnar på en människa i er värld som håller ett tal, kan ni öva på denna färdighet. Ni kan använda er förmåga att urskilja vad den personens vibration verkligen är och om den matchar orden de talar. Mest av allt vill ni använda urskillning för att avgöra om något kommer från ert ego och sinne, eller om det kommer från ert hjärta och er intuition. Och när ni har den färdigheten har ni allt ni behöver.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...