Arkturierna via Daniel Scranton, 21 januari 2018

Arkturierna via Daniel Scranton, 21 januari 2018

 

Att Vara till Tjänst för Kollektivet ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Det är en underbar tid för er alla att ge mer av er själva till mänsklighetens kollektiva energi. Ni tänker ofta på vad ni kan göra för att hjälpa mänskligheten, hur ni bättre kan vara till tjänst. Och oftast kan de åtgärderna verka futtiga i jämförelse med de problem som ni står inför på er planet. Vad ni kan göra, istället för att vidta åtgärder, är att ge energetiskt till kollektivet.

Om ni vill ge glädje kan ni till exempel koppla in er till det mänskliga kollektivets energi och skicka en glädjeöverföring. Den enkla processen kan förändra det som någon annan upplever, eftersom ni kommer att ha skiftat vibrationerna av den totala energin hos det mänskliga kollektiva medvetandet.

Nu vet vi att ni undrar exakt hur det är möjligt att utnyttja det mänskliga kollektivets energi. Sanningen är att ni redan gör det. Det finns ingen frånkoppling från kollektivet, men det finns avsikt. Nu är det inget fel med att bara uppleva glädje för att uppleva glädje. Ni påverkar fortfarande kollektivet när ni gör det, för ni är en del av det kollektivet, och det finns ingen separation. Ni är alla anslutna. Vi är alla anslutna.

Men om ni tar en stund för att ange en avsikt för den glädje som ni får tillgång till för att ges till hela människokollektivet och att användas till att ge någon annan en möjlighet att känna glädje, är det ett effektivt sätt att hjälpa hela mänskligheten. Om ni vill vara till tjänst så kan ni enkelt vara det. Om ni inte vet vad ni ska göra för att vara till tjänst, vänligen ta vårt förslag och utnyttja kraften i er avsikt och sanningen att ni alla är ihopkopplade för att hjälpa hela mänskligheten.

Och självklart, när ni gör detta, så hjälper ni er själva, för att ni är en del av det mänskliga kollektivet och för att allt ni kommer i kontakt med kommer att upplevas direkt.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

You may also like...