Kryon via Lee Carroll, 5 maj 2022

 

Kryon via Lee Carroll 5 maj 2022

 

Kryon ~ Vi är på väg in i Outforskat Område

 

av Lee Carroll, 5 maj 2022, via e-post

Det finns en dörr som jag vill att du ska gå igenom som leder till en plats där du har varit tidigare. Du går in i det här rummet och där finns en person du har träffat tidigare. Du kommer att förmänskliga det. Även om det är en energi, eftersom för dig måste det vara en person med en personlighet.

Du kommer att träffa den här personen, en person, som är på väg att visa dig något spektakulärt.

Detta är en entitet; detta är en kombination av en Stjärnmästare och Tidsmästare. Du har alltid hört talas om rum och tid. Men den här dagen kommer denna Stjärnmästare du har träffat tidigare att ta dig tillbaka i tiden och visa dig stjärnorna. Du kommer att se Jordens cykel representerad i andra tider och andra platser i din galax.

Är det möjligt att det du går igenom just nu på denna planet har andra gått igenom tidigare, eller kanske du har gått igenom det tidigare?

Är det möjligt att din Själ har varit på andra planeter? Om det är sant för dig, och om du ser det idag, då kommer du ihåg det på någon nivå. Det är en del av ett uppvaknande, Kära Ni.

Möt Stjärnmästaren, som också är en Tidsmästare. Denna Stjärnmästare kommer att ta dig någonstans långt bort. En galax, en serie planeter, som ni idag kallar Orion, stjärnan. Det är planeterna runt stjärnan – och det finns mer än en, precis som i ert solsystem.

Om du tog en titt på deras historia skulle du ha sett att det fanns krig mellan krigen, och det finns det inte nu.

Stjärnmästaren visar dig något, och han påskyndar tiden för att visa dig att denna planet gick in i en Uppstigningsstatus.

Det betyder bara att ljus och mörker förändrades så mycket att det fanns mycket mer ljus än mörker. Det representerade en förändring i medvetandet. De på den här planeten växte upp och de började förstå samma fysik som Skaparen har – den typ av fysik som låter dig resa vart du än vill med ditt medvetande istället för din kropp.

De for någon annanstans och sådde det frö som de hade. Jag vill ta dig dit de planterade det. Jag skulle vilja ta dig till där Arkturierna bor.

Kära Ni, Arkturierna hade en mycket liknande historia som er. De gick igenom samma sak, från lågt medvetande till högt. De var tvungna att gå igenom dessa saker för att växa upp – och det gjorde de.

De for till en plats som är väldigt nära dig, kallad de Sju Systrarna, Plejaderna. Om du vill ta en titt på dem, så hade vi berättat för dig tidigare att de hade flera beboeliga planeter, och det var en enda röra, och det var skräck där. De hade till och med massfolkmord.

De kom från den mörkaste platsen och de klarade det.

När Plejaderna nådde punkten för de som föregick dem, och de som föregick dem, skickade de också sitt medvetande någon annanstans. Vi kallar det Jorden.

Ert DNA är stoff från stjärnorna. Ni var inte här av en slump. Det fanns ett inflytande som fick er hit, Kära Ni, och som höll er här för att ni skulle gå igenom den här cykeln om ni valde det.

Vi har sagt detta förut; er historia kommer inte att vara vad ni går in i längre. Den kommer inte att upprepa sig. Ni går in på okänt territorium som ingen har sett på denna Planet, men era förfäder har sett det på de andra stjärnorna.

Välsignade är Människorna som ser ljuset i slutet av den här tunneln ni går igenom just nu, vilken skulle se så mörk ut, men den har frön av storhet.

Er framtid är ljus.

Och så är det,

~Kryon av Magnetic Service

 

Utdrag kanaliserat av Lee Carroll den 6 april 2022 under Healing Wednesday.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...