Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 6 mars 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 6 mars 2021

 

 

The Plan for PlanE.T. Earth ∞The 9D Arcturian Council

 

Planen för PlanE.T.en Jorden ∞ Det 9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är överens med så många andra varelser och kollektiv här i de högre världarna när det gäller er uppstigning och hur ni mår när det gäller er uppstigning. Vi har kommit till så många överenskommelser om vad vår nivå av engagemang ska vara och hur vi kan hjälpa utan att störa, och vi är också överens om de framsteg som ni gör där med vad vi och andra som oss har gett er. Vi kan med säkerhet säga att medvetenhetsnivån i er värld just nu är högre än den någonsin har varit.

Nu kanske ni tittar runt och undrar hur det kan vara så, med tanke på att människor fortfarande bedriver våldshandlingar, hatar varandra och håller mycket rasistiska övertygelser. Detta är bara några exempel på det lägre vibrationsmedvetande som fortfarande finns i er värld. Men er totala medvetenhetsnivå beräknas genom att lägga ihop alla de högre tankarna, övertygelserna, känslorna och handlingarna med resten. Och vad detta egentligen betyder är att de av er som är medvetna och vakna helt drar resten av mänskligheten upp med er till de högre världarna, in i det femte-dimensionella frekvensområdet.

Detta var alltid planen för er uppstigning; det var alltid planen där på planeten Jorden. Det var alltid meningen att ni skulle vara de som gjorde majoriteten av arbetet med att höja medvetenhetsnivån för hela mänskligheten. Och varför är det så, kanske ni undrar? Vi är glada att du frågade. Källan, och alla där som är en individuell representation av Källan, vill ha variation och mångfald så mycket mer än likhet, och det är en mycket större bedrift att uppnå enhetsmedvetenhet när det finns de som arbetar i den låga vibrationsnivån av medvetande. Ni får också uppleva hur det är att lyfta upp dessa människor genom dragstrålen av er kärlek och ljus, och just där finns en erfarenhet, värd att ha.

Det är en erfarenhet som är så värd att få att ni skulle vara villiga att skapa det kaos och de hemska omständigheter som finns där i er värld i många hörn av Jorden. Det här är er tid att inte bara stiga upp utan det är också er tid att ta så många med er och känna de känslor som följer med att vara tjänande på det djupaste sätt som ni är. Och om du undrar, ja, vi pratar direkt till dig som medlem i det väckta kollektivet. Du gör din rättvisa andel bara genom att hålla en högre vibration, bara genom att vara i den högre medvetenhetsnivån som du har kunnat uppnå under denna livstid. Det räcker, du räcker och du gör tillräckligt, så gå nu och slappna av så att du kan vibrera ännu högre.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi är glada att ha haft kontakt med er.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...