Änglarna via Ann Albers, 6 mars 2021

 

Änglarna via Ann Albers

den 6 mars 2021

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket.

Föreställ er två människor som står bredvid varandra. En ny person kommer och ställer sig mellan dem. Anta att vi frågar de första två: ”På vilken sida står den nya personen?” Den ena skulle sanningsenligt svara: ”Till vänster om mig.” Den andra skulle helt riktigt svara: ”På min högra sida.” I det här exemplet är det lätt att se att vardera personen – utifrån sin individuella position, sitt perspektiv och sin synpunkt svarar med sin sanning.

Anta att vi på samma sätt placerar en chokladbit framför två människor och frågar dem: ”Är detta bra för er?” Den person som inte äter socker skulle kraftfullt svara ”Absolut inte!” Den person som tycker om sötsaker skulle svara: ”Ja, absolut!” Återigen, vem har rätt? Vi vill föreslå att utifrån deras unika position, perspektiv och åsikt, så har de rätt bägge två. Vardera delar med sig av sin sanning.

”Hur skulle det vara”, argumenterar den som älskar choklad ”om ingen längre gillade choklad? Chokladaffärerna i världen skulle försvinna, då har jag inte längre friheten att köpa och äta choklad ifall jag inte odlar och malar mina egna bönor, det är inte rättvist! Du borde också gilla choklad!” Den andra säger: ”Kära nån, om alla åt som du, så skulle de bli sjuka! Mina sjukförsäkringskostnader skulle öka och jag får i slutändan betala för människor som inte tar ansvar för sin hälsa. Det tänker jag inte understödja!” Vem har rätt? Återigen, vardera delar med sig av sin egen sanning. Båda lever i den verklighet som de tror på.

Det skulle vara långt mer användbart om den som inte gillar choklad sade: ”Så underbart att du väljer det som gläder dig! Jag är så glad att du har funnit det som genljuder med dig. Jag tror att jag ska börja ge dig min choklad.” Den andra svarar: ”Tack! Jag hoppas du hittar andra sätt att njuta av sötman i ditt liv som genljuder med dig. Kanske du kommer att tycka att min kärlek och acceptans är söt!” De kramas och går åt var sitt håll i frid – den ena till chokladaffären och den andra för att njuta av en måltid direkt från trädgårdslandet.

Så ni ser, frågan är inte om ni har rätt eller inte. I ert eget sinne och er verklighet har ni alltid rätt. En bättre fråga än ”Har jag rätt” skulle kunna vara ”Är min position, mitt perspektiv och min åsikt användbar? Gör det mig lycklig? Om inte, kan jag finna en mer positiv och kraftfull åsikt?”

Projicera denna tanke till de frågor där så många på er Jord inte är av samma åsikt. ”Vem är den rätte ledaren för ett land?” ”Är vacciner bra för er?” ”Är maskerna effektiva?” ”Förklara varför?”

Ifall ni ber en miljon människor besvara dessa frågor – genom sin unika position, sitt perspektiv och sin åsikt – så skulle de ge er en miljon något olika svar! Vi ber att ni begrundar detta. Vem har rätt? Vem har fel?

Det finns fortfarande många människor på er Jord som tror att världen är platt. De har räknat sin matematik, kommit fram med sina argument och i deras verklighet är världen platt. Det skulle krävas att någon som är tillräckligt modig lägger tidigare uppfattningar åt sidan och utforskar dem bortom de gränser som de uppfattar, för att uppleva världen som rund. ”Aha!”, säger ni! ”De är galna!” Världen ÄR rund” och vi vill säga till dem av er som insisterar på denna sanning, att i enlighet med er position, ert perspektiv, er vetenskap och åsikt, så är den rund. Återigen, så skulle det kräva att en person som är tillräckligt modig lägger tidigare uppfattningar om det fysiska åt sidan, samt utforskar bortom 3D för att uppleva att få se er ”runda värld” som helt enkelt en symfoni av energivibrationer i relation till andra energivibrationer! I denna verklighet av en mer utvidgad utsikt, så är den varken platt, rund, eller ens fast, utan en dans av frekvenser!

Så vem har rätt? Vem har fel? Vi vill igen svara: ni alla. Var och en av er, med hänsyn till ert paradigm, er position, era perspektiv och åsikter, har er egen sanning. Er sanning är den rätta för er. Det som ger er den största glädjen; det som känns som den största kärleken – för er – är rätt för er.

Detta är ett radikalt 5D-koncept i en 3D-värld. Så många av er är tvärsäkra på att ni måste känna till ”sanningen” om en viss sak på er planet Jorden. Och ändå ber vi er fråga: ”Varför?” I vissa fall, finns det en god anledning. I vissa situationer vill ni veta vad som är sant, så att ni ska kunna agera ändamålsenligt.

Men i många fall finns det inget positivt syfte med att försöka gräva upp, rättfärdiga, eller kräva ett samförstånd för ”sanningen”, när ni i verkligheten med större glädje kan lägga fokus på att helt enkelt leva ”er sanning”. Till exempel, någon talar om för er att ”det här är bra för dig” och ”det där är dåligt.” ”Du borde äta grönsaker.” ”Du borde inte dricka kaffe.” ”Du borde ta ett vaccin.” Vad ska man göra i en värld med så många olika sanningar som så ofta är motstridiga?

Kära du, det finns en sanning som aldrig kommer att svika dig och det är sanningen om Guds kärlek och Guds vägledning … för dig, personligen, när du lever ditt liv dag för dag. Tona in dig på det när du är förbryllad och du kommer att få svar som är de rätta … för dig.

”Käre Gud, genljuder detta med mig? Stöttar detta mina intentioner?” Om det så handlar om ett födoämne, ett tillskott, ett behandlingsprotokoll, eller ett par shorts, så kommer du att få en känsla av ja eller nej. Du får ”din sanning” direkt till din ”energimässiga inbox” i din kropp och själ, via en känsla eller genom att veta, genom ord eller en inre bild. Ifall du inte är säker, vänd dig åter till Gud och dina änglar: ”Jag tror att ni sade det här, men jag är inte säker. Vänligen försök att på andra sätt få budskapet till mig.”

Det finns en ”sanning” för er som gäller varje givet ämne, i varje givet ögonblick, som vägleder er längs en väg av det minsta motståndet, till kärlek. Det finns en ”sanning” som leder er närmare Det Gudomligas Kärlek, som är den ultimata sanningen.

Så hur gör man detta praktiskt? Anta att du gillar en politisk ledare och din vän gillar en annan. Var och en av er har er egen sanning och ni är inte överens. Om ni båda är emotionellt mogna, så kan ni komma överens om att ha olika åsikter, gräva djupare och dela de ideal som ni anammar, snarare än att den ena eller andra ledaren är bättre. Ni kan komma överens om att undvika ämnet och ha mer upplyftande dialoger om saker som intresserar er bägge. Om den ena insisterar att kräva en överenskommelse, så kommer den andra troligen att gå sin väg och hitta de med vilka han eller hon lättare genljuder med.

Finns det ett absolut ”rätt” eller ”fel” här? Med all säkerhet inte gällande vilken ledare som är bäst. Med all säkerhet inte gällande vilken riktning av agerande som är den bästa, för ytterst måste de två själarna som är involverade besluta för sig själva. I himlarna har vi överhuvudtaget inget dömande! Men vi vet: att låta andra ha sina egna sanningar, medan du själv har din egen, befriar en ofantlig energi för att du ska leva det lyckligaste livet som möjligt. Om du lever i enlighet med din egen inre kompass, så är du ständigt styrd i riktning mot människor, situationer och möjligheter som lättare genljuder med dig. Du låter andra göra detsamma.

Nästa gång du känner ett behov av att ha mer ”rätt” än någon annan, fråga dig själv: ”Kan jag bara känna mig OK med att ha rätt för mig själv?” Har jag verkligen ett behov av att andra håller med mig, eller är jag bara rädd för att de ska tvinga på mig sina åsikter, ifall jag inte försvarar mina egna?” ”Kommer mitt behov av att ha rätt utifrån rädsla, ett behov av kärlek, ett behov av att bli sedd som mer intelligent, att få känna mig mer kompetent eller mer hjälpsam än någon annan?” ”Kommer mitt behov av att ha rätt från en rädsla för att någon jag bryr mig om inte kan finna sin väg?” ”Kan du helt enkelt acceptera din sanning, i visshet om vad du genljuder med?” Gräv verkligen på djupet. Varför är det så viktigt att ha ”rätt” för någon annan än dig själv?

Nästa gång någon annan insisterar på att de har mer rätt än du, lyssna med kärlek och var helt enkelt nöjd med att du känner till din egen sanning. Du behöver inte hålla med dem och du behöver inte deras samförstånd.

Om du har rätt inom dig själv, rätt inuti din egen själ, om du lever dina personliga sanningar och lyssnar till det Gudomliga inombords, så känner du den absoluta sanningen om Kärlek som bor inom dig. Du känner dig lycklig, fri, tillfreds inom dig själv, samt glädjefylld.

När du överensstämmer med dig själv i din inre värld, så behöver du inte något samförstånd från den yttre världen.

Du behöver inte frukta andras beslut och sanningar. Du behöver inte känna att du har blivit ett offer för yttre omständigheter, för du inser att då du lever din sanning, lever i linje med det Gudomliga inombords, så kan du skapa varje upplevelse av verkligheten som du vill åtnjuta!

Det finns lika många ”sanningar” gällande ett givet ämne som det finns människor på er Jord. Gällande många saker kommer det att råda samförstånd, men aldrig gällande allt. Det spelar ingen roll, kära ni. Vänd er inombords. Finn era djupare sanningar och lev i enlighet med dem.

Ni blir vägledda – var och en av er – individuellt, av det Gudomliga, var och en längs minsta motståndets väg, till kärlek; var och en av er blir varsamt styrd allt närmare den djupaste Sanningen av alla. Ni härstammar från Kärlek. Det är Kärlek som andas självaste livets andetag in i er. Det är Kärlek som får ert hjärta att slå och som får galaxer att snurra. Det är, och har alltid varit, Gudomlig Kärlek som leder var och en på unika och underbara vägar, likt en mängd floder som rinner i sina individuella riktningar, och alla återvänder till den vidsträckta Oceanen av Kärlek.

 

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så väldigt mycket.

Änglarna

 

 

Översättning: Aslög

Du gillar kanske också...