Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 april 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 april 2021

 

De kraftfulla, positiva energierna över er

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi älskar hur mänskligheten har öppnat sig för de senaste energierna som har varit över er. Vi älskar att se någon människa stanna upp, gå ur huvudet och vila tillräckligt länge för att låta något som är högre vibrerande påverka dem. Det är som att se er alla växa upp. Vi får uppleva hur det är att vara en stolt förälder till var och en av er, för vi ser er alla genom samma kärleksfulla ögon.

En skillnad mellan oss och de flesta föräldrar är att vi inte oroar oss för er. Vi vet att alla kommer att få det. Vi vet att energierna är tillräckligt kraftfulla för att sanningen om vilka ni verkligen är ska sjunka in och ha det kraftfulla, positiva inflytande på er som den måste ha när ni inser att ni är Källenergivarelser som skapar er verklighet och som är på väg till en ännu bättre, mindre begränsad version av verkligheten.

Vi ser er också genom den ovillkorliga kärlekens ögon, vilket innebär att ingen av er kan göra fel, inte i den bemärkelsen att allt ni gör kan anses vara oförlåtligt av oss. Och det är bara det nionde dimensionella sättet; det är vägen för alla varelser i det icke-fysiska att vara fri från allt dömande och i stället vara stödjande, kärleksfulla och medkännande. Vi hoppas bara att vilka vi är, vilka vi alla är här i det icke-fysiska, kan smitta av på er så att ni kan se er roll där på jorden som ett instrument för vårt ljus, vår kärlek och medkänsla.

I själva verket får ni välja vad ni är ett instrument för och sedan öppna er för mer av det. Det här är något vi uppmanar er att välja varje dag. Fråga er själva när ni vaknar på morgonen om ni idag kommer att vara ett instrument för fred, glädje, kärlek eller medkänsla eller något annat som ni vill vara en kanal för hela mänskligheten.

Ni får vara influensers, även om ni har noll följare, eftersom ni påverkar hela det mänskliga kollektivet med varje avsikt ni har. Och ju mer positiva och förenande era avsikter är, desto mer inkluderande är ni för varelser och kollektiv som oss själva, för vi vill alla hjälpa till, och vi handlar om att integrera alla aspekter av vilka ni är som människor i hela er person.

Vi vet att varje bit av er är värdefull och kan användas för gott. Vi ser er potential där och vi inbjuder er att se potentialen i era medmänniskor, oavsett vad de visar er, oavsett vem de har varit fram till nu. Ge alla en chans att bevisa för er att de också är Källenergivarelser i fysiska kroppar, bara försöka ta reda på var de passar in i den jordiska upplevelsen ni alla har tillsammans.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...