Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 juni 2019

Det Arkturiska Rådet, 2 juni 2019

Via Daniel Scranton

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över kontakten med er alla.

Vi har observerat alla er som försöker göra stora förändringar i era liv, och vi vill uppmuntra er att söka efter vad det än är ni söker, och känna för det som en vibration som ni kan få tillgång till inom er. Vi vet att ni förstår att ni skapar er verklighet, men vi vet också att det finns så många på Jorden som fortfarande försöker att göra dessa förändringar som ni vill uppleva i era liv, genom att använda era sinnen och genom att vidta åtgärder som ni hoppas kommer att leda er till att uppleva dessa stora förändringar.

Vi är inte här för att säga till er att sluta med att vidta alla åtgärder. Vi är här för att uppmuntra er att agera utifrån inspiration och att göra det som ger er glädje, snarare än att använda handling som ett sätt att nå målet. Vi vill att ni ska upptäcka att allt som söker har en vibration, och vi vill att ni ska veta att om ni agerar från en lägre, eller annorlunda vibration än den ni vill skapa, kommer ni inte att kunna uppleva den skapelsen. Ni kommer istället att uppleva något som känns mycket likt den vibration som ni la in i era handlingar.

Så hur ska ni då göra för att skapa er verklighet? Tja, om ni kan skifta er vibration i ögonblicket och känna energin från den skapelsen, då kan ni gå iväg och ha roligt. Ni behöver inte hålla fast den vibrationen för evigt. Ni kan släppa bandet ni har till den skapelsen som ni vill se manifesteras framför er och gå och göra något annat.

Gå och gör saker som gör er glada. Var i ett högt vibrationstillstånd, eftersom ni har bestämt er för att ni vill må bra snarare än att känna oro för om er skapelse någonsin kommer att komma till er. Ni tenderar också att spekulera och fundera över hur den kommer att komma till er. Men dessa saker gör inte att ni kommer närmare vad ni vill manifestera i er verklighet.

Att se sig omkring i er verklighet efter saker som ni kan göra i detta ögonblick som kommer att få er att glömma allt som ni försöker att skapa, är det rätta att göra. Det är också vägen till att njuta av verkligheten som den presenterar sig för er i denna stund. Ni kommer alltid att vara i nuet, så ni kan lika gärna börja njuta av det.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...