Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 augusti, 2022

 

Lions Gate-portalen i augusti 2022 ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt angelägna om att se vad ni alla gör med Lions Gate-energierna som redan finns över er. Vi vill att ni ska veta att dessa energier är dubbelt kraftfulla på grund av transformationsenergierna som också finns över er under hela augusti månad. Ni håller på att bli skapande varelser när ni förvandlas till era Källenergi-jag medan ni befinner er i fysiska kroppar. Detta kommer att öka era manifestationsförmåga avsevärt, och energierna från Lions Gate finns också där för att öka er manifestationsförmåga och skapande. Därför är det dags att fokusera på vad det är ni vill ha för er själva, för era nära och kära och för hela mänskligheten. Det är en tid att ha tro på er själva och att lita på er förmåga att leva i den verklighet som ni har sett i era sinnesöga men ännu inte har upplevt.

Nu är det en bra tid att välkomna in dessa energier genom att sitta, öppna upp och ta emot dem medvetet. Och när ni gör det kommer ni att känna er själva förvandlas till de kraftfulla varelser ni alltid var ämnade att bli under denna livstid. Detta är uppstigningens livstid, och så det tillför ännu mer kraft till dessa Lions Gate-energier. Energierna kommer inte bara från Sirius, utan också från resten av galaxen, eftersom vi alla så mycket vill se mänskligheten frodas. Vi vill att du ska veta hur kraftfull du är.

Och när ni känner kraft inom er själva förstår ni också att alla andra omkring er är lika kraftfulla. Det behöver inte vara någon maktkamp. Det blir då inget behov av ett maktgrepp eller att spela maktspel. Alla får manifestera lika mycket, och det har aldrig varit mer sant än det är just nu. Så närhelst du tar emot den här sändningen, se till att du sitter, korsar dina ben och armar, placerar händerna i ett öppet läge så att handflatorna är vända uppåt, andas djupare, slappnar av och fokuserar på att ta emot.

Fokusera på att inte bara ta emot energierna som kommer genom Lions Gate-portalen, utan också alla energier som kommer för att förvandla dig och visa dig vem du verkligen är. Nu är det dags att inte bara känna till det som ett koncept, utan snarare, nu är det dags att uppleva det i era kroppar, i era liv, i ert medvetande. Du är så redo att transformera, och allt som kommer nu kan ses som ytterligare ett verktyg som ges till dig så att du kan transformera med större lätthet och snabbare än du någonsin har förutsett tidigare. Låt Lions Gate-energierna skölja över dig och påminna dig om de kraftfulla varelser du är.

Den största kraften i universum är nu och kommer alltid att vara kärlek. Så precis som allt annat handlar detta i slutändan om kärlek och om att känna er själva som kärlek, som kärleksfulla varelser, som kärlek i handling. Det är den högsta frekvensen du kan skapa med, och det är allt som finns ändå. Så det är allt du någonsin kommer att få, och är det inte underbart?

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...