Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 maj, 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 maj, 2020

Stjärnfrön: Ert DNA har aktiverats ∞ 9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har undersökt hur mänskligheten får den energi som kommer in från andra delar av galaxen till planeten Jorden, och vi är glada att kunna meddela att ni får de aktiveringar som ni har bett om. De av er som har velat känna er mer kopplade till era stjärnfamiljer, och utomjordiska varelser i allmänhet, har fått energierna så vackert, och ni har fått ert DNA aktiverat, DNA som hjälper er att komma ihåg hur det var att vara i Plejaderna, i Sirius stjärnsystem, i Lyrans stjärnsystem, i vårt stjärnsystem, och så vidare.
Att komma ihåg innebär också en grundning i energierna från dessa andra stjärnsystem, och det innebär att ni får uppleva mer av vem ni är. Ni får uppleva er själva som en Arkturian, en Andromedan, en Antarian och så vidare. Vi vet hur betydelsefullt det är för alla er som känner er själva som stjärnfrön. Vi vet hur viktigt det är för er att ha dessa stunder av klarhet, dessa stunder av återseende, och vi vet också hur värdefulla dessa energier är, eftersom de aktiverar de förmågor ni en gång hade och kommer att ha igen.

De flesta människor har inte kunnat komma åt de allra flesta av sina andliga gåvor och förmågor, men det förändras helt på grund av er villighet att ta emot dessa energier från avlägsna platser och eftersom ni har varit så öppna och så villiga att utforska det obekanta och det okända. Ni är banbrytande. Ni är modiga nog att visa att ni är redo för något nytt, för något mer, och då har ni vad som krävs för att ta emot och grunda in dessa energier.

Aktiveringen av detta stjärnfrö DNA för er flera steg närmare att bli ert fem dimensionella högre själv. Nu är en underbar tid att vara både vaken och levande på planeten Jorden.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har med glädje haft kontakt med er.”

 

Översättning: Mats

 

 

Du gillar kanske också...