Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 20 juni 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 20 juni 2021

 

Juni 2021 Solstånds Energi Uppdatering

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket intresserade av att se vad ni alla kommer att göra med dessa solståndsenergier som redan finns över er. Ni har många olika användningsområden för energierna, och som vi tidigare nämnde får ni uppgraderingar av tredje ögonchakrat som kommer att påverka era tallkottkörtlar och öppna er för mer interdimensionell kontakt. Men det var bara en bit av solståndshistorien i juni. Det finns andra energier som kommer in, energier som är avsedda att stödja er att bli ledarna för de uppvaknade, lärarna till de nyuppvaknade och aktiverarna till de icke uppvaknade.

Dessa energier kommer att inspirera er att göra saker som ni har tänkt göra när det gäller att placera er där ute som lärare, healer, kanaler och guider. Ni kanske tror att det redan finns tillräckligt med människor som gör detta just nu, men det kan aldrig vara för många av er som försöker vara till tjänst för ljuset, för att tjäna mänskligheten. När ni är uppvaknade får ni en känsla av att ni var avsedda för något stort, något mycket större än er egen andliga utveckling, och ibland har ni undrat vad exakt det skulle vara.

Kanske har ni till och med bett varelser och kollektiv, eller era guider, om någon typ av indikation på vad ni kan göra för att tjäna mänskligheten bättre, men ni fick inte de detaljer som ni så önskade. Vissa av er behövde utvecklas lite mer, och andra av er behövde hitta sin röst eller stabilisera sig i andra delar av era liv. Oavsett anledningen av vad som hindrade er från att gå ut och kliva upp som ledare för nya tidsålderns samhälle som ni säkert är, så är dessa solståndsenergier i juni 2021 avsedda att stödja er på er resa till att bli den ljusarbetare som ni vet att ni är.

Många av er har arbetat bakom kulisserna, arbetat på rutnäten, på leylinjerna, gjort helande arbete på avstånd, hållit utrymme för mänskligheten, och vi har berättat för er vid flera tillfällen att det skulle komma en tid då andra skulle fråga efter er hjälp. Vi vill att ni ska veta att tiden är på väg, för de ej uppvaknade påverkas också av solståndets energier. Alla håller på att plana ut och uppgradera just nu, för det är dags för mänskligheten att känna er själva på ett annat sätt, att känna er själva som ni verkligen är, att börja ta de sista stegen för att bli era Högre jag under denna livstid.

Ni är där för att skifta ert medvetande, och ni är där för att göra det som ett kollektiv, och varenda en av era medmänniskor har fortfarande möjlighet att gå med i uppstigningen. Och med er hjälp kan de verkligen göra det.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...