Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 januari 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 januari 2021

 

Våldet i Washington, D.C.

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket intresserade av att se hur ni alla kommer att reagera på det våld som ägde rum idag i Washington, DC. Många vill bara skylla på något eller någon utanför sig själva för allt de upplever, men de som verkligen är vakna har ett tillfälle och förhoppningsvis kommer att ta tillfället i akt att söka inom sig själva för extremisten, för kaoset och för de våldsamma tankar som ibland uppstår.

Alla tittar utanför sig själva och gör snabbt en utvärdering eller en bedömning när de ser något som är så svårt att inte vara uppmärksam på det, och det är sällsynt att en människa ser vad som händer utanför sig själva som en spegel för vad som händer på insidan av sig själva. Men än en gång ser vi till de av er som verkligen är vakna att ta en paus och titta inom er för er del i skapandet av kaoset. Och vi pratar inte bara om kaoset i Washington, DC. Vi talar om kaoset som finns över hela er värld.

Om det väckta kollektivet inte kommer att gå inom för att söka ansvaret för att se hur ni kan skapa våld, krig, bombningar och så vidare, vem gör det då? Vem bland det mänskliga kollektivet är villig att sluta peka finger och börja titta inifrån? Nu finns det naturligtvis människor i er värld som gör detta, men de flesta av dem har avskärmat sig från samhället. Dessa individer följer inte med aktuella händelser, för de vet att det är lättare att meditera, sjunga och be för mänskligheten utan den medvetenheten om kaoset och katastrofer som sker i er värld hela tiden.

Men för de av er som är uppmärksamma och som håller fingret på pulsen om vad som händer i världen, uppmanar vi er att se in i er själva för frid. Skapa frid. Var frid. Och sprid frid om det är vad ni vill se mer av utanför er. Men som sagt, ta er också tid att leta inom efter var ni kan ha några radikala tankar och övertygelser, där ni kan ha några känslor som knuffar er mot en våldsam handling.

Vi ber det väckta kollektivet att leda vägen till ett mer fredligt samhälle, en mer fredlig planet, och att vara det och göra det måste ni ha frid i hjärtat. Ni måste utstråla frid, kärlek, medkänsla och förlåtelse. Det börjar med er, och ni kommer att vara de som leder mänskligheten in i den femte dimensionen. Vi vet att det här har varit en lång resa och att ni har haft era egna saker, era egna problem att hantera, men mänskligheten behöver er nu mer än någonsin för att öka och lägga till ett högre vibrationselement till allt som händer i er värld just nu.

Det är ni som för in kärleken, ger friden och ger medkänslan utan att behöva belönas på något sätt. Ni behöver inte vara kända för att göra skillnad i er värld eftersom ni alla är en del av samma helhet; vi alla är. Och vi är alla i det här tillsammans. Låt oss träffas som de som verkligen vill att det ska vara fred på jorden, och låt oss få det att hända just nu. Frid vare med er, och låt frid vara i era hjärtan, i era tankar, i era ord och i era handlingar.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

 

 

Du gillar kanske också...