Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 7 maj 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 7 maj 2021

 

Att Leda Samhället in i den Femte Dimensionen

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har en mycket bra bild av hur det ser ut för en människa att försöka passa in i samhället, och vi har också en mycket bild av hur det ser ut när någon gör ett uttalande som strider mot samhällsnormer. Vi märker också när en av er är villig att bara vara sig själv och att vara sig själv inte är en handling mot de samhällsnormer som ni har blivit medvetna om. Ni befinner er på en ljuv plats. Den ljuva platsen är en plats där ni ger er själva tillstånd att vara den ni vill vara och ni bryr er inte riktigt om vad någon tycker. Du är varken konformist eller rebell. Du är bara du.

Och de flesta kommer dit någon gång i livet, på ett eller annat sätt. Det är som att ömsa skinn av vem ni trodde ni skulle vara eller vem era föräldrar ville att ni skulle vara. Det finns till och med många vuxna som är ensamstående som springer runt och försöker vara vad de tro att deras genus vill att de ska vara. Eller åtminstone gör de vad de tror att det genus de föredrar vill att de ska göra, ser ut som de tror att de behöver se ut för att attrahera någon.

Nu kommer det också en tid i människans liv när det är dags att undersöka om ni handlar utifrån den del av er själva som lever i rädsla, eller om ni handlar utifrån den del av er själva som söker glädje. Ni har också en överlevnadsinstinkt, förutom denna önskan att passa in eller sticka ut som någon som medvetet inte passar in. Överlevnadsinstinkt betyder att ni måste konkurrera med andra. Det betyder att ni måste ha mer än tillräckligt, för ifall att. Det är den delen av er som aldrig riktigt känner sig avslappnad eftersom något dåligt kan hända. Ni kan få en sjukdom, eller ekonomin kan krascha. Valfritt antal saker kan hända som potentiellt skulle riskera er överlevnad.

Vi pratar med de av er som kände igen den överlevnadsinstinkten för länge sedan och har också ömsat skinn så att ni helt enkelt kan fullfölja er glädje. Ni är tänkta att leva i fullständig lycka och vara ivriga och entusiastiska när ni vaknar på morgonen, men ni ser fortfarande människor runt er som lever i rädsla, och det är väldigt svårt för er. Det är ännu svårare att övertyga dem om att de inte längre behöver vara rädda. Och så, vad kan ni göra? Ni kan leva ert liv fullt ut, lysa ert ljus starkt och bjuda in allt och alla som vill följa med er att marschera i glädjeparaden.

Ni kan vara ett exempel för andra på hur ni kan leva stolta som ni är och att inte frukta er dödliga natur. Ni har utvecklats till det tillståndet där ni inte behöver oroa er så mycket för överlevnad. Ni har utvecklats till den punkt där ni blir odödliga, och när ni kan visa för andra hur bra det känns att inte vara rädd för att dö och inte vara rädd för vad andra tycker, kan ni leda samhället till en ny tid, till en helt ny dimension.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

You may also like...