Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 augusti, 2020.

Lejonportalens Energier = Fler U.J. Besökare ∞

9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton, 9 augusti, 2020.

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har observerat hur mänskligheten har hanterat angreppet av högre vibrationsenergier som ni har upplevt där på Jorden sedan Lejonportalen har varit vidöppen. Och vi är glada att dela med er att allt det arbete ni har gjort på er själva har betalat sig enormt. Ni har skapat nya tidslinjer, skapat nya rutnätslinjer och mottagit aktiveringar till era chakra, samt att ni kan ta emot mer i era energifält.

Ni har förankrats i det som mänskligheten behöver på grund av er önskan att ni måste vara till tjänst, och ni är alla vakna nog för att veta att alla de förändringar ni vill se på er planet kommer att komma på grund av er och er jordade andlighet. Dessa förändringar kommer att inträffa eftersom individer som ni har kunnat öppna upp och ta emot allt det som era medmänniskor har kallat på. Ni har accepterat att spela den här rollen, och ni har haft tillräckligt med övning, och ni har lidit av tillräckligt med uppstigningssymtom nu till det ni vet att ni gör.

Ni vet hur ni hanterar dessa energier och gör dem tillgängliga för andra. Ni är de som kommer att ta energierna som kommer in just nu och samskapa en version av Jorden som kommer att driva det mänskliga medvetandet till ett fem-dimensionellt frekvensstillstånd. Ni är gräsrotsrörelsen. Ni är markbesättningen och ni har imponerat på så många av era utomjordiska vänner att ni kan förvänta er fler besök på personlig nivå och ni kan förvänta er dem mycket snart. Ni har visat för oss och alla andra varelser och kollektiv som har hjälpt er att ni är redo för mer. Ni har visat att ni är redo att gå längre medan portalen fortfarande är öppen, och vi kan tala för oss själva när vi säger att vi inte håller er tillbaka, för vi har sett vad ni kan hantera, och vi vet vem ni verkligen är.

Och nu är den perfekta tiden att börja tiden i era liv där ni kommer att ta den ledarrollen, där ni kommer att vägleda era medmänniskor. Och det är den perfekta tiden för er att också uppleva enkelhet och lätthet i era egna liv. Vi är så glada över att vara på denna resa med er och att se er gå framåt varje dag.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har haft stor glädje av kontakten med er. ”

Översättning: Mats

Du gillar kanske också...