Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 juni 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 juni 2020

 

För Stjärnfrön & Uppvaknade

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket nöjda med hur ni alla har öppnat er för nya idéer, nya filosofier, ny information och nya sätt att vara i er värld. När ni kan anpassa er till vad som händer omkring er och hitta inre frid i er, då vet ni att ni har uppnått ett andligt mästerskap som de flesta människor på Jorden inte ens letar efter. De flesta gör motsatsen till konceptet att gå med flödet. De flesta människor motsätter sig, klagar, sätter ner klackarna och är inte kapabla att se den tillväxtupplevelse som är rätt framför dem.

Och när vi säger att vi är extremt nöjda med hur ni anpassar er och öppnar upp, pratar vi med er, de uppvaknade, och vi märker hur er förmåga att gå med flödet påverkar de som vill slåss och peka finger. Ni är de som kan känna igen när det finns en möjlighet till andlig tillväxt, när det finns en möjlighet att anpassa sig till Källan. Det beror på att ni följer känslan, och känslan av att ni vill vara i det som frigör er. Det är det som skiljer er också och gör er mer benägna att trivas under alla tillstånd.

Men eftersom ni är de uppvaknade som ni är, försöker ni höja medvetandet hos alla. Ni försöker vara den stabiliserande kraften i livet för dem som är fulla med rädsla, ilska och ångest, och ni får den önskade effekten. Fler och fler människor tröttnar på att knyta nävarna och de förenar sig med er i ljuset. De börjar se inuti sig själva mer på grund av de föredömen som ni är. Ni påvisar för andra vad som är möjligt, oavsett om det finns en pandemi på gång eller inte, och ni gör ett så underbart jobb med att vara ledare och vägvisare som vi alltid har sagt till er att ni är.

Och nu är det bara början. Det ni lever just nu är övning för större och större händelser, händelser som ni ivrigt förutspådde där på jorden. De av er som är en del av det vi kallar det uppvaknade kollektivet kommer att fortsätta att vara ledare i tankar, tro, vibrationer och viktigast av allt, hjärtcentrerade. Det är ni som ser med medkänsla först och frågar hur ni kan hjälpa till i andra hand. Och för de av er som har undrat varför ni är där är det svaret.

För de av er som ivrigt väntat på det ögonblicket när ni kunde åka hem till det stjärnsystem som ni kom från, nu vet ni. Nu vet ni varför ni är där och att ni behövs. Och för alla er stjärnfrön, vet ni också att detta bara är början på så många fler förändringar som kommer för mänskligheten, förändringar som gör att ni kan vara en del av det galaktiska samfundet, öppet. Och att kunna göra det medvetet och genomtänkt och leda vägen för mänskligheten, det är vad det handlar om för er vakna stjärnfrön där på jorden.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...