Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 september, 2023

 

Galaktiska energier för ljusarbetarna ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arcturian Council. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att få kontakt med er alla, och vi vet att ni öppnar er väldigt fint för våra energier. Det uppskattar vi. Vi uppskattar varenda en av er som är intresserad av oss och av energierna från vårt stjärnsystem. Vi vet att ni är intresserade av det som är galaktiskt, och vi vet att ni gör ett underbart jobb med att öppna upp för galaktiska energier, och det är en mycket bra sak. Det finns naturligtvis fler galaktiska energier som kommer in till er atmosfär hela tiden för att stödja er på resan av uppstigning som mänskligheten befinner sig på där på jorden. Vi vill också att ni ska veta att när ni jordar dessa energier i era fysiska kroppar, så gör ni det för era medmänniskor och djur och Moder Jord.

Detta är en gruppupplevelse av uppstigning, och alla drar nytta av varje positiv tanke, varje positiv känsla, varje god avsikt som är en del av var och en av er där på Jorden. Och så, du kan betrakta dig själv som en ljusarbetare även om du inte har ett jobb som involverar något som du skulle anse vara andligt, som en energihealer eller en kanaliserare. Du arbetar fortfarande med ljuset och hjälper andra genom din förankring i de galaktiska energierna och de högre frekvensenergierna, oavsett var de kommer ifrån. Och det kommer in energier från alla vinklar vid denna tid.

Ni gör er redo för ännu ett stort steg framåt där på planeten Jorden, med fler massuppvaknanden som kommer, med dagjämningen som kommer, och med de utomjordiska kontaktupplevelserna som många av er har sökt efter under mycket lång tid. Vi vet att det är viktigt för dig som är intresserad av e.t. kontakt för att få dina egna personliga erfarenheter med e.t.s, och vi vet att du kan ha dem just nu, eller ikväll, eller imorgon, eller när du känner dig redo att ta emot den kontakten.

Och vi lovar dig att du kommer att vara redo när det händer under din vakna tid. Eller så kanske du blir någon som blir väckt av ett e.t. mitt i natten, och ändå kommer du att vara redo för den upplevelsen när du har den. Vi vet att det inte alltid har varit fallet, och vi vet att vissa av er har en viss rädsla kring e.t. kontakt mitt i natten eftersom Zetas var ganska klumpiga om det i de tidiga stadierna av hybridiseringsprogrammet. Men vi lovar dig att alla e.t.s har lärt sig och blivit mycket bättre på att upptäcka vad du är redo för och när.

Och de av er som är intresserade av att ta emot galaktiska energier från sådana som oss är helt säkert på radarn för alla e.t.s som vill ha kontakt med mänskligheten vid denna tid. Ni kan slappna av och släppa in dessa energier, när de infunderas i varenda en av dessa överföringar, och de kommer hela tiden från delar över hela vår galax. Men när du är fokuserad på att ta emot en överföring av galaktisk energi, tenderar du att öppna upp för det och sedan ta emot mer av det som ett resultat. Det är spännande tider, och de av er som får detta meddelande ligger i framkant. Ni kan betrakta er själva som de som är mycket ansvariga för den kommande galaktiska tidsåldern för mänskligheten.

Vi är The Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *