Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 april 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 april 2018

 

Att Smaka på den 9:e Dimensionen ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi gör det möjligt för er alla att känna hur det är att vara icke-fysiska, att vara niodimensionella. Vi ger er den känslan när vi överför dessa meddelanden till er, och ni kan uppleva en liten del av vad det egentligen handlar om. Nu berättar vi det här för att vi vill att ni ska inse att det finns mycket, mycket mer att uppleva än ni kanske skulle kunna uppfatta eller föreställa er just nu.

Ni är de som bestämde att ni ville vara där ni är. Ingen annan bestämde det för er. Ni har inte skickats på ett uppdrag av någon högre makt. Ni är den högre makten som fattade det beslutet. Det verkar bara som om ni är skilda från den aspekten av er själva som tog det beslutet och som fortsätter att stå fast vid det.

Ni får en smak av hur det är att ha varit i den positionen av vetande, den positionen av känsla, och att uppfatta och till och med förstå att allt skulle fungera till det bästa för er under denna livstid. Och det är en av de fördelar ni har med att ansluta till oss genom dessa meddelanden.

Vi är väldigt nära den del av er som gör den sortens beslut, och varifrån vi sitter, ser vi fortfarande den delen av er som ni. Vi talar med den här aspekten av den ni är för att vi gillar en utmaning. Vi gillar att sträcka ut oss själva också till det fysiska, för att ni ger oss en smak av hur det är att vara där ni är och att uppleva den bergsklättring som livet i det fysiska ofta är.

Vi har möjlighet att skicka er påminnelser om hur det är att vara en del av en översjälsvarelse, och ni ger oss en känsla av hur det är att vara separata och fysiska. Det finns naturligtvis positiva aspekter av att vara där ni är. Ni kommer att känna ett större skifte än några andra väsen i galaxen, och när det skiftet sker kommer ni att inse varför ni fattade beslutet att komma till planeten Jorden, att vara tredje och fjärde dimensionella och uppleva fysikalitet och separation.

Detta är inte plågor. De är bara perspektiv. Från där vi sitter, skulle vi vilja säga att ni gjorde ett utmärkt val.
Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er.

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...