Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 september, 2018

Höstdagjämningens gåva

Hälsningar! Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har börjat bygga upp en nedladdning till er alla, som ni kommer att få ta emot de kommande veckorna, när ni närmar er höstdagjämningen. Den här nedladdningen handlar om att ge er mer tillgång till visdomen om era högre själv. Den handlar om att få mer tillgång till det ”högre sinnet”, mer än ni någonsin haft tidigare, som människor, i någon livstid. Det är väldigt spännande för er att gå bortom ”platserna” som det fysiska sinnet har haft möjlighet att ta er, i termer av kunskap och logik.

Att ha mer tillgång till ert högre sinne, kommer att betyda att ni kommer att få kunskap om era tidigare liv. Ni kommer att få ta emot den kunskapen. Ni kommer också att få tillgång till mer av er medvetenhet om minnena från de gånger, då ni haft kontakt med utomjordingar i det här livet, både i det fysiska och i de astrala sfärerna. Det högre sinnet kommer också att ge er medvetenhet om de versioner av er själva som existerar i parallella universum.

Ni kommer också att få mer kunskap om hur ni ska arbeta med era chakran, hur ni ska arbeta med kristaller, hur ni ska arbeta med de energier som omger er och hur ni ska arbeta med de varelser som har stöttat er under hela era liv. Vi talar om Jorden, Solen och era guider. Dessa är de tre största understödjare ni har, i icke mänsklig form. Några av er har haft ett underbart stöd i det mänskliga riket. Andra har inte haft något stöd och det berodde på ert eget val.

Nåväl, ni har kanske inte haft något synligt stöd, men alla har blivit stöttade på något sätt av någon, men ni förstår vad vi menar. Ni har inte haft något bestående stöd, några av er, från andra fysiska mänskliga varelser.

Nu, när ni kommer närmare och närmare höstdagjämningen, så kommer det att bli lättare för er att känna att nedladdningen kommer, att ”öppna den”, ”packa upp” den och att ge den till er själva. När ni tar emot något från varelser som oss, eller andra högfrekventa varelser, så är konsten att ta emot den, en gåva som ni ger till er själva.

Vi är verkligen glada att vara på denna resa tillsammans med er och vi är glada över att lyssna till vad ni behöver. Vi hör er, vi ger respons till er och vi ger er vad vi kan, när vi kan. Några av er har redan tillgång till era högre sinnen, förstås, då och då, och även de av er som har haft det, kommer att få en större tillgång till det. Så, njut av höstdagjämningens gåvor.

Vi är det Arkturiska rådet och vi har glatt oss över kontakten med er.

Översättare:

Marie SiljaDu gillar kanske också...