Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 april 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 april 2022

 

Nyuppvaknade, Andlighet 101 & Uppstigningskompisar

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har etablerat många nya förbindelser med de nyuppvaknade som har visat intresse för deras galaktiska arv. Vi har märkt att den entusiasm som de nyuppväckta visar har burit andra som har blivit väldigt trötta och cyniska under årtionden sedan de vaknade. Det här är en tid då alla ni som delar vetskapen om att ni är oändliga och eviga ljusvarelser måste etablera era egna relationer med varandra. De som har varit vakna ganska länge kan hjälpa de nyuppvaknade på en mängd olika sätt, och de nyuppvaknade kan erbjuda den entusiasmen, den glädjen och det hoppet att hjälpa dem som har låtit sina vibrationer sjunka.

Nu har nedgångarna i vibrationerna hos vissa uppvaknade individer orsakats av många förutsägelser som inte har förverkligats, inklusive de om skiftet i medvetande. Och de har också då och då blivit trötta av konspirationsteori förespråkarna och webbplatserna. Så vad ni har där på Jorden är en unik uppsättning omständigheter där de av er som har varit vakna ganska länge kan känna igen denna möjlighet att styra in de nyuppvaknade in i sig själva, snarare än att låta dem gå ner i varje kaninhål och att lyssna på eller läsa varje förutsägelse om vad som kommer att hända härnäst.

De av er som är nyvaknade har en unik möjlighet att guida de mer trötta och cyniskt uppvaknade tillbaka in i sig själva, tillbaka in i sina hjärtan, tillbaka till det som fick dem att vakna från första början. På senare tid har de andliga och new age-gemenskaperna blivit lite röriga, och snarare än att sålla igenom allt för att hitta den enda sanna sanningen, rekommenderar vi att spendera mer tid i meditation och avslappning, mer tid i naturen och att ansluta till nära och kära, inklusive era djurvänner.

Nu är det dags att komma ihåg grunderna, andlighet 101 som det var. Ni är oändliga och eviga varelser av kärlek och ljus, och ni skapar er verklighet, varenda sekund. Ni gör förändringar genom att höja er vibration, och ni kan bara göra det genom att gå inåt och känna efter vad som finns inom er, eftersom ni inte kan höja er vibration om ni inte vet vad ni känner. Om ni inte vet hur ni känner kan ni inte ändra hur ni känner.

Så vi rekommenderar att ni letar efter den perfekta uppstigningskompisen för er själva och använder kompissystemet. Ni kan alla dra nytta av att ansluta till varandra, och när ni gör det, för ni mänskligheten så mycket närmare enhetsmedvetandet, till enhet, versionen av det mänskliga kollektiva medvetandet som kommer att stiga upp.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

 

Du gillar kanske också...