Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 september 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 september 2020

 

När Vi Öppnar Portaler Åt Er

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt snabba att känna medkänsla för er alla eftersom vi har sett så mycket, upplevt så mycket och känt så mycket under den tid vi har funnits i detta universum. Vi vet att så många av er har mycket svårt där på jorden av olika skäl, och vi vill att ni ska veta att vår medkänsla för er har en mycket positiv effekt. När vi känner medkänsla för mänskligheten, eller någon av er som individer, hjälper det till att skifta universums och galaxens medvetande.

Och när ni visar medkänsla för en av era medmänniskor, när ni känner att energin ökas i er, sker det en förändring i mänsklighetens kollektiva medvetande. Vi är här för att tjäna. Vi är här för att hjälpa er alla, och därför när vi känner medkänsla öppnar vi också portaler. Vi skickar den medkännande, helande, kärleksfulla, energin till er, och då måste ni bara stanna och känna efter vad vi har skickat. Och ni kan inte samtidigt känna för det vi har skickat och motarbeta det ni anser vara orsaken till er smärta, obehag eller till och med lidande.

Ni måste släppa taget för att släppa in det ni har dragit till er. Ni måste släppa striden, och vi vet att uttalandet stör människor. Vi vet att många av er identifierar er som kämpar för den goda kampen, de som kommer att ta ner den eller den kabalgruppen. Men lita på oss när vi säger att ni är mindre kraftfulla när ni kämpar, motarbetar och driver mot, och ni är kraftfullare när ni accepterar, släpper och öppnar upp för de energier som ni just har bjudit in.

När ni har ont, vet vi om det. Närhelst det finns lidande där på jorden svarar vi på anropen som ni gör, men det är upp till er att släppa in det. Ingen annan kan göra det åt er. Andra kan hjälpa till att få er i det läget där ni är redo att släppa in, men det är fortfarande ni som så småningom överlämnar er till den hjälp ni får uppifrån. Ni behöver inte göra det själva. Ni var inte gjorda för att göra det själva, även om vi kan se hur ni skulle komma fram till den slutsatsen.

Det verkar verkligen som om ni är separata, ni är bortkopplad, ni är helt ensamma där i det fysiska, men så är inte fallet. Vi är här för att vara de som kommer att svara på anropet. Vi är de som öppnar dessa portaler och skickar den energin som ni har efterfrågat, och allt vi ber er är att ni öppnar er för det. Ta bara en stund att sakta ner, eller till och med stoppa allt. Blunda. Rensa allt. Och öppna upp för det som vi och andra som vi ger er. Vi lovar er att ni inte kommer att bli besvikna.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...