Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 januari 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 januari 2020

 

Universum, Era Andliga Guider & Högre Jag

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har gjort vår del för att uppmuntra er att söka inom er själva vad ni måste veta, intellektuellt, är inom er. Vi har sagt till er gång på gång att ni är Källans Energi Varelser, att ni är allt som Är och att alla dimensioner och vibrationer finns inom er. Vi kommer att fortsätta att visa er mot den sanningen och vi kommer inte att vara ensamma i den strävan. Era guider, ert Högre Jag och Hela universum samarbetar alltid för att få er att gå inom för att hitta något ni har sökt utanför er själva, i vissa fall, under hela livet.

Det betyder att när ni upplever besvikelse, förlust eller om ni inte har lyckats manifestera vad ni har försökt att manifestera, blir ni försiktig knuffade till den inre världen, den världen, som innehåller allt. Vi vill att ni ska uppleva en smak av det vi pratar om just nu, eftersom ord är en sak, men erfarenhet är så mycket mer. Stäng ögonen, tysta ert sinne och innan ni tar ett djupt andetag inbjuder vi er att tänka över hur ni vill känna. Och med den avsikten, det fokuset och det djupa andetaget, vet vi att ni kan hitta den känslan. Gå vidare och gör det.

Nu kommer vissa av er säkert att vara närmare den känslan som går in i den här lilla övningen och därför kommer ni att uppnå mer framgång. För andra kommer det att ta mer än ett andetag, men vi vet att ni kan komma till den platsen av inre lycka, inre kärlek, inre lugn och inre allt. När ni visar för er själva att ni har denna kraft blir ni mindre bundna till det som händer där ute i den verkliga världen.

Och när den verkliga världen har mindre grepp om er är det då ni vet att ni är fria. Och när ni är fria är ni fria att skapa. När ni är beroende av att omständigheterna är på ett visst sätt, är ni i träldom, även om ni har allt ni vill, för då måste ni behålla det. Ni måste bibehålla det. Ni måste se till att det inte försvinner eller blir stulet. Vi vill att ni ska känna denna frihet eftersom vi vet att det är vägen att känna som ni vill känna oavsett omständigheter i ert liv och vi vill bara att ni ska vara lyckliga och leva det liv ni vill leva.

Och detta är vägen till att skapa det livet. Detta är en så enkel och lätt att följa övning att vi vet att era sinnen kommer att tvivla på dess effektivitet. Vi vet också att det kan vara mer intressant för ett sinne att gå ut och göra något för att få vad ni vill eller att känna hur ni vill känna. Och så kommer ni att göra dessa saker, och alla andeväsen som vi nämnde som samarbetar kommer att märka att ni inte känner er nöjda och de kommer att använda den bristen på tillfredsställelse som en möjlighet att knuffa er tillbaka inom, igen.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

 

Du gillar kanske också...