Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 maj, 2023

 

Justera med källan och ljusets krafter ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är som bäst när vi hjälper er alla där i fysisk form på planeten Jorden. Vi anpassar oss mer till Källenergiperspektivet och agendan när vi hjälper mänskligheten. Vi vet att vi är i linje när vi är till tjänst, och vi kan känna att mer av Källenergi flödar genom oss. Vi känner oss mer levande.

Ni kan alla ha samma erfarenhet av att hjälpa någon där på jorden, oavsett om de är i form av människa, växt, djur eller mineral. När du ens försöker vara till tjänst, anpassar du dig till Källan och får tillgång till mer av Källans energi. Stoppa därför inte flödet av Källenergi genom att beklaga det faktum att du inte kan göra mer eller att du inte vet vad du ska göra i en viss situation. Håll dig i Källans flöde genom att fortsätta att fokusera på det faktum att du vill hjälpa, och vet att du kan anpassa dig till oss, du kan anpassa dig till Moder Jord, du kan anpassa dig till solen, du kan anpassa dig till Källan, eller så kan anpassa sig till valfritt antal kollektiv, råd och till och med enskilda varelser som är högre dimensionella och som vill hjälpa.

Du behöver inte räkna ut allt, och det är det som gör många av er upprörda. Vissa människor ger upp innan de ens kommit igång med den strävan efter tjänst på grund av det mänskliga sinnets begränsningar, begränsningar som säger dig att du bara är en person och idéer som, ’Hur skulle jag någonsin kunna göra den inverkan jag vill göra som en enda, ensam människa?” Du är aldrig ensam, och du är alltid mer i linje med ljusets krafter när du upprätthåller din önskan och din avsikt att hjälpa.

Vi vet att du kommer att ta alla tillfällen i akt att vidta alla åtgärder du kan, så vi oroar oss inte för din effektivitet eller utbudet med vilket du kan sprida ljuset. Vi förstår hur jordplanet fungerar bättre än nästan alla människor gör eftersom vi kan se det du inte kan se med dina fysiska ögon. Vi kan känna det som de flesta inte kan känna, och vi kan känna inverkan som du har på det mänskliga kollektiva medvetandet hela tiden, även när du sover. Därför uppmanar vi dig att lita på oss när vi säger att du gör så mycket bra och gör så mycket framsteg. Ni arbetar med rutnäten, leylinjerna, energin som löper tvärs över, genom och runt Moder Jord, och arbetet som ni gör är vackert.

Du måste bara släppa taget om den mentaliteten som säger att det är dina handlingar som är mer kraftfulla och effektiva, för det är ditt medvetande. Det är nu, det har det alltid varit, och det kommer alltid att vara ditt medvetande som gör den skillnaden som du vill göra där på planeten Jorden.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *