Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 juli 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 juli 2020

 

Hjälp 9D-Varelserna från Sirius Hjälpa Er

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi kommer till många olika överenskommelser med de andra kollektiven här i den nionde dimensionen om hur vi ska gå vidare med den hjälp som vi ger mänskligheten. Vi är på samma sida om flera frågor som involverar er alla. Vi vill att ni ska veta att den primära slutsatsen vi har kommit till som ett kollektiv av kollektiv är att ni måste känna er mer älskade, accepterade, förlåtna, stödda och vägledda av varelser som oss som har genomgått våra egna uppstigningsprocesser.

Vi har en viss grad av förståelse när det gäller de utmaningar ni står inför här på Jorden, och vi vet hur ensamma många av er ofta känner sig som individer som är långt borta från andra medlemmar i detta uppvaknade kollektiv som ni alla representerar. När vi samlas i en mening, i den nionde dimensionen, känner vi ofta för de av er på Jorden som kan förbli ovillkorligt hoppfulla.

Vi letar efter de som håller sig positiva inför allt kaos som ni upplever där på planeten Jorden, och de som vi hittar får ännu mer av oss, inte för att vi tycker att dessa individer har mer förtjänat det, utan snarare, eftersom de är i ett tillräckligt högt frekvensområde för att ta emot det vi ger, och vad vi skulle ge till varje enskild människa om de kunde öppna upp och ta emot våra gåvor.

Vi ansluter ofta till ett nionde-dimensionellt kollektiv från Sirius, och de vill så gärna hjälpa mänskligheten, men de känner att de släpper er, för de kan bara gå så långt som ni är villiga att komma upp och möta dem. Nu ökar antalet av er som är villiga att höja er vibration tillräckligt, men vi kommer att fortsätta att bjuda in fler och fler av er att komma in i det höga vibrationsområdet så att ni kan få all kärlek och stöd vi ger.

Och igen, det är många av oss här i den nionde dimensionen som vill linda in er i den varma filten med högfrekvent energi. Allt ni behöver göra för att få det vi ger är att förbli hoppfulla, leta efter det positiva och hitta er medelpunkt. När ni är i ert hjärtcentrum höjer ni omedelbart den vibrationen hos er och ni kan få så mycket från de nionde-dimensionella kollektiven som så gärna vill tjäna mänskligheten att vi fokuserar på er alla mer än något annat kollektiv i galaxen.

Vi kommer att fortsätta att förena och erbjuda vad vi kan till de av er som är villiga att stiga upp och möta oss på den vackra platsen, där ni kan få hög vibrationsenergi.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...