Gudinnan Hel via Kerstin Eriksson, 8 juli, 2020

Gudinnan Hel; Hel och rund!

Jag är gudinnan Hel och jag ligger för dina fötter!
Fast jag har min helhet, och den kan kännas påfrestande för dig ibland. 

Även om jag är här för dig, och kan bistå dig i ditt liv på jorden så kan du ibland känna att jag är för ”rak” och det kan vara smärtsamt för dig.

Och varför känns detta smärtsamt? Jo för att Du i sanning behöver jobba med dig själv! Du har en öm punkt, som jag ”trycker på”! Det kan finnas saker eller områden i ditt känsloliv som du har åsidosatt av någon anledning. Många gånger för att skydda dig, då du inte har varit tillräckligt trygg i ditt liv för att kunna jobba med dig själv.

När du väl är i trygghet och börjar jobba med dig själv så upptäcker du att jag finns där! Och du blir glad, så glad! Sedan kan du märka att jag gör dig obekväm, just för att du inte har hunnit jobba med vissa saker! Kanske tycker du då att jag har bråttom, att jag tycker att detta borde du redan ha jobbat med?

Nej, det du märker av är endast en påminnelse! Så att du vet vad du behöver jobba med! Förstår du?

Andra gånger så märker du av min stora runda kärlek som täcker in allt i dig, jag missar inget och jag älskar dig villkorslöst och du är verkligen trygg i min famn. 

Jag jobbar mycket med solens energi, den strålar, pulserar, den belyser, och den ger en klarhet! Och den värmer, mjukar upp, den får saker att spira, gro och växa! Jag är som en värmelampa som alltid ger en varm omfamning, rund och go, men då jag belyser dig så kan du hoppa till av förvåning och tycka, just som jag sagt, att jag belyser det du behöver jobba med och det kan ge en obehaglig påminnelse om känslor, minnen som du behöver se in i. 

När jag belyser, så hjälper jag dig att se in i, det som du tycker ger dig obehag! Och då kan du tycka att det är jag som är orsaken, fast jag endast belyser åt dig, jag hjälper dig att sätta igång!

Jag är alltid med dig! Jag vill att Du ska må bra! Jag vill att Du ska bli hel! Jag vill att Du ska älska dig själv, hela Dig! Jag är i kontakt med djurriket, växtriket och mineralriket och vet allt om helande, och det som helar Dig! Jag gör hel. Jag är Hel!

Jag älskar Dig och vet vad du går igenom! Älska tiden, den är också en god vän till Dig!

När ni vaknat upp ur er slummer så finner ni en längtan efter att bli hela! Fast du kanske tänker, kan en människa bli hel, riktigt hel medans den är på jorden? För vi har ju natt och vi har dag, vi lever i en dualistisk värld, funderar du kanske?

Jo ni kan bli hela! Oavsett om ni är kvinna eller man till fysiken, så har ni den inre balansen som är viktig, den som är mellan de feminina och maskulina energierna. 

När ni vaknar upp, mer och mer så märker ni att ni inte är ensamma. Ni har tvillingar av olika sorter. Ni har en tvillingsjäl, ni har flera tvillingflammor och ni har tvillingvänner.

Sakta men säkert lär ni känna dessa och det tar lång tid. Dessa kompletterar er i ert liv på jorden, och de är också ivriga att stödja er i ert jobb att bli hel här på jorden. 

Ni har valt att vara här i detta livet, i denna tiden i Moder Jords liv av en viktig anledning. 

Ni är sända från olika planeter, dimensioner, världar runtomkring, ni är ljusarbetare av olika sorter. Och just i detta livet så är det extra viktigt att ni jobbar med er själva, för det ger healing till många människor runtomkring er, som ni har i ert nätverk. Ni helar hela kollektiv när ni helar er själva! Och ni helar tillbaka i tiden och framåt i tiden! 

Så kära vän ha tillit till mig, Hel,
för jag älskar Dig!

Du gillar kanske också...