Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 december 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 december 2020

 

En Utomjordisk Varelse för att Förena Mänsklig Ras

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har kommunicerat med flera grupper av utomjordiska varelser och vi har diskuterat med dem vad deras roll kan vara, potentiellt, för att hjälpa till att förena mänskligheten. Visst, om ni alla vet att ni är en del av en ras, den mänskliga rasen, så finns det större möjlighet att ni kommer att gå samman som en ras. Att veta att det finns andra raser där ute i er himmel och i hela galaxen kan komma långt för att få folk att se att ni inte är lika olika från varandra som ni är från en utomjordisk ras.

Varelser som föddes och bodde utanför ert solsystem, som kom hela vägen till Jorden för att göra sig kända, skulle verkligen ha en inverkan på hur ni känner för varandra som människor och delar en gemensam upplevelse där på jorden. Det är viktigt för er alla att inse att ni har mer gemensamt än ni tror, ​​och att veta att ET:s existerar kan hjälpa er att avsätta era politiska skillnader, liksom era olika perspektiv på viruset, bära masker och ta vacciner.

Och så överväger vi mellan oss själva. Vi tror inte att majoriteten av människor skulle bli chockade att utan tvekan veta att E.T.s existerar, och för många skulle allt de skulle se som går utanför deras trossystem betraktas som en bluff; så är det. Vi känner att mänskligheten är redo för ett definitivt ögonblick. Vi ser er inte som redo för masslandning av skepp vid denna speciella tidpunkt, men vi ser att effekten av en upplevelse med till och med ett utomjordiskt väsen skulle vara enorm just nu när man förenar det mänskliga kollektivet.

Det är allt ni verkligen behöver är en distraktion just nu från hur splittrade ni känner er, för att röra er förbi dessa olika perspektiv. Och även om bara en liten majoritet av människor var överens om att E.T. varelser var verkligt, skulle det räcka för att sammanföra er alla. Vi kommer naturligtvis att fortsätta att leka med denna idé med de grupper som vi har pratat med tills vi alla kan komma överens om vad som är bäst för mänskligheten just nu. Under tiden, fortsätt att titta upp på er himmel för mer UFO-aktivitet och fortsätt att skapa en verklighet för er själva där er egen personliga E.T. kontakt är oundviklig och är något som kommer att hända förr än senare.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...