Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 december, 2023

 

Du håller huvudnyckeln till detta ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så mycket glada över att ha så många av er där på jorden i mänsklig form som svarar på oss och våra budskap på ett positivt sätt. Vi vet att det är lätt att fastna i vardagens liv där på jorden, och vi vet också hur mycket ni alla vet att ni har nytta av att komma ihåg att ni har hjälpare i det icke-fysiska som vi själva. Vi påminner dig också om alla andra icke-fysiska hjälpare som finns runt dig, som stöttar dig, ger dig allt du behöver och påminner dig om att du är älskad.

Med all denna kärlek som strömmar ner över dig från himlen blir det lättare för dig att komma ihåg vem och vad du verkligen är. Ni är varelser av ren, villkorslös kärlek. Du kommer från Källan, och du är fortfarande Källan, även om du ibland glömmer vem och vad du verkligen är, och Källan är Kärlek. Nu handlar våra sändningar till dig om att påminna dig om vem du verkligen är så att du kan gå ut i världen och vara den du verkligen är.

Ingenting känns så bra som att älska, och när du älskar en annan, oavsett om den andra är en person, ett djur, en växt eller någon annan aspekt av Källan, är du i det ögonblicket ditt sanna jag. Du är sann mot dig själv som kärlek, och därför, genom att ta emot den kärlek du får från oss och från det andra icke-fysiska medvetandet som ständigt skickar den till dig, har du mer att ge. Du har kärleken som du är aktiverad inom dig, och från den plats där du aktiveras, strömmar kärleken som du är från dig in i världen utan ansträngning. Du behöver inte försöka älska andra när du är kärlek, när kärleken inom dig är så aktiv att ingenting kan stänga av den.

Och bara du kan stänga av det kärleksflöde som kommer inifrån dig. Du har huvudnyckeln. Om du bestämmer dig för att inte vara kärlek i ett givet ögonblick, är det du som använder din fria vilja. Det är du som fattar ett beslut som återigen ger dig en känsla av separation från vem och vad du verkligen är, och som gör att du kan spela i det här spelet lite längre, spelet med den tredje och fjärde dimensionella jordupplevelsen. När du kommer ihåg vem du är under hela dagen, är det mer sannolikt att du sprider kärlek runt omkring dig och skapar ett universum av kärlek som du kan uppleva.

Nu, när du går om dagen, eftersom du är den kärlek du verkligen är, är du de som aktiverar kärleken i andra. Så det finns en dominoeffekt med vad det än är du sprider där på jorden. Sprid det du vill se aktiverat i andra, så kommer de att visa dig den reflektionen, och ni kommer att njuta av varandras sällskap, för det som är viktigast med var och en av er kommer att ligga i framkant. Du kommer att behöva släppa det som inte är den du verkligen är på vägen, men det kommer att hända på ett eller annat sätt. Gör det medvetet och medvetet, och du kommer att njuta av resten av resan som du har där på denna fjärdedimensionella version av jorden.

Och så mycket väntar dig i den femte dimensionen, så mycket mer av den du är, och vi är bara glada över att bevittna den resan med dig, och vi är så glada över att vara en del av den. Det är det som ger oss mest glädje i att leverera dessa sändningar till dig.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *