Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 oktober 2021

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 oktober 2021

 

Hur det är & Alltid kommer att vara

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi tar allt i beaktande när vi levererar en av dessa sändningar till er. Vi vet att många av er känner att vi talar direkt till er, och det är för att vi tar hänsyn till er alla, som individer och som det mänskliga kollektiva medvetandet ni är. Vi vet att det här är mycket utmanande tider för er alla, inte bara på grund av det ni går igenom individuellt, utan också på grund av det ni upplever globalt och i era samhällen.

Ni finner tröst i att höra från varelser som oss, och det är bra, men för det mesta berättar vi bara vad ni redan vet, och det är bekräftelsen och synkroniciteten som ni verkligen svarar på. Anledningen till att något vi levererar till er resonerar är att det redan finns i er och väntar på att få tillgång till er. Vi ger er aktiveringar, inte bara genom dessa meddelanden utan också genom den energi som överförs genom kanalen. Han är en sändare för oss, och ni är härliga mottagare som har beslutat att öppna er för något som känns rätt för er.

Vi vill att ni ska veta att anledningen till att vi pratar med er direkt är att vi vet hur bra ni verkligen är. Vi ser er potential och vi vet att allt ni behöver ibland är lite bekräftelse för att fortsätta med era vackra resor. Ert ljus blir ljusare varje gång vi får kontakt med er, och det gläder oss. Vi ser på er som medskapare i allt detta, och vi kommer alltid att göra det. Vi vet att ni har lika många svar som vi har, och det leder oss också till ett tillstånd av glädje och hopp för mänskligheten. Men i slutändan är det vi känner mer än hopp. Vi har en kunskap om att ni rör er i rätt riktning och att tillräckligt många av er tar emot dessa budskap för att påverka det mänskliga kollektiva medvetandet.

Vi vet att vi inte når majoriteten av befolkningen, och det är bra för oss. Vi kommer att fortsätta att nå ut till er som resonerar med oss ​​och vår vibration. Och vi vet att ni alla sprider de höga vibrationsöverföringarna genom era vänliga handlingar, genom er medkänsla och ert stöd av era medmänniskor. Vi arbetar tillsammans som ett nätverk för att göra uppstigningsprocessen för mänskligheten glädjefylld och fylld med lätthet. Och ännu bättre än så, vi vill hjälpa er alla att njuta av era resor, njuta av er stund just nu och se er själva som de vackra ljusvarelser som vi alltid ser er som.

Vänligen fortsätt fråga oss om vad ni vill veta och vad ni behöver, så kommer vi att fortsätta att leverera eftersom vi är en del av er och ni är en del av oss, och det är så det alltid har varit och hur det alltid kommer att vara.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...