Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 februari, 2023

 

UFO:n som sköts ned över Nordamerika ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket medvetna om de så kallade UFO:n som har skjutits ner på olika platser i Nordamerika, och vi är också medvetna om de vilda spekulationer som har pågått inom new age-gemenskapen om vad dessa föremål egentligen var. Nu vill vi att ni alla ska förstå att er himmel är fylld av rymdskepp från hela galaxen och från andra dimensioner, och vi vill också att ni alla ska vara säkra på att ingen har skjutit ner ett rymdskepp. Att något är ett UFO gör det inte till ett rymdskepp.

Dessa var alla konstgjorda hantverk som sköts ner. Nu kommer det fler goda nyheter från oss kring den här historien. Att låta mainstream media och regeringstjänstemän, inklusive militären, prata om möjligheten att de kunde ha varit utomjordiska är mycket bra för alla er som vill att utomjordingar ska skynda sig och landa sina skepp redan. Du förbereds för den upplevelsen. Mjukt avslöjande sker, och det kommer att fortsätta att hända. Det kommer att fortsätta att vara mindre skratt kring idén om utomjordiskt liv bland dem som verkar i mer mainstream än alla ni gör.

Och återigen, den genomsnittliga personen som inte fokuserar på dessa saker så mycket förbereds. Ni som är redo måste förstås vänta på att era medmänniskor ska vara redo nog för den upplevelsen, men ni får ändå ha era egna erfarenheter med utomjordingar och med faktiska rymdskepp, och ni har alla tagit ett steg närmare de upplevelserna också. Så du förstår, det är alla goda nyheter, och du behöver inte oroa dig för de vilda spekulationer som pågår bland dem som är konspirationsteoretiker och som tror att de har den enda sanningen hela tiden om vad som verkligen händer .

Faktum är att vi rekommenderar att du stämmer bort alla som börjar dra linjer mellan olika händelser som inte har någon som helst relation till varandra. Du behöver fokusera på dig och din beredskap för e.t. Kontakt. Du måste fokusera på det du fortfarande behöver släppa taget om och de platser inom dig själv där du fortfarande behöver höja din vibration. Det du vill ha är en harmonisk planet att leva på där människor och e.t.s kan gå sida vid sida och där rymdresor kommer att vara tillgängliga för alla. Och det som inte kommer att få dig närmare den verkligheten är att fingerpeka och spekulera om vad kabalen gör idag, eller vad de gjorde igår, eller vad de kommer att göra imorgon.

Fortsätt att fokusera på er själva, på vad ni behöver rensa, vad ni behöver förlåta, vad ni behöver släppa taget om, och ni kommer hela tiden att komma närmare och närmare den tiden där de riktiga fartygen kan landa och ni kan återförenas med familjemedlemmar där ute i stjärnorna. Vi är så glada över att kunna ge er detta meddelande eftersom det är ett meddelande för att låta er veta att ni fortfarande är på rätt spår, och detta är ännu ett steg framåt på det spåret för att gå med i det galaktiska samhället i en officiell egenskap.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *