Arkturiska Rådet via Daniel Scranton. 18 september 2018

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

18 september 2018

Det Som Inte Längre Tjänar Er – Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är imponerade av er förmåga att finna nya vägar att släppa sådant som inte tjänar er. Vi ser att ni skapar ceremonier kring detta frisläppande. Vi ser er gråta och släppa. Vi ser er använda er vilja och er disciplin för att släppa sådant som inte är i linje med vem ni är.

Ni tar er själva till nya nivåer av medvetenhet hela tiden, och ni kommer konstant på mer och mer om det gamla sättet och era gamla uppfattningar om livet som inte längre är i linje med vem och vad ni håller på att bli. Men, att släppa något är inte lika som att göra motstånd mot det eller att förneka att det någonsin existerat. Ni behöver inte fördöma något alls som en gång var del av ert liv, och ni behöver verkligen inte säkerställa att alla andra är medvetna om hur olämpligt det var, det som ni nu släpper.

Istället behöver ni bara bekräfta den vibrationella imkompatibiliteten. Nu är ju vissa saker som inte tjänar er i era liv vanemässiga. Vissa saker ni gör av tradition. Några kommer ni att fortsätta med på grund av en känsla av plikt. Ni är nästan lika kreativa vad gäller de sätt ni håller fast vid sådant som inte längre tjänar er, men på senare tid har vi sett mänskligheten ta jättekliv i att släppa sådant som är av lägre frekvens, sådant som inte längre tjänar er.

Den viktigaste insikten är att ni inte måste se på ert förflutna som fyllt med misstag och saker ni måste ångra. Ni behöver inte bestraffa er själva för att ni tagit del i något som är av låg frekvens. Ni kan bara betrakta vad det nu är som ett par jeans som inte längre passar er.

Ni kan betrakta allting som tillväxt, och det faktum att ni är villiga att ta nödvändiga steg, kreativa som de är, att släppa något är en bedrift. Det är något att vara stolt över. Hellre än att ångra det som varit, fira det ni är på väg mot, och fortsätt skapa de underbara och vackra ceremonierna och processerna och övningarna för att släppa, medan ni säger adjö till det som är utslitet. Och vi kommer att fortsätta ge er erkännande för det.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt kontakten mer er.

 

 

Översättning: Markku

You may also like...