Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 september 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 september 2020

 

Våra Nya Vänner från Sirius & Cassiopeja

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har nått ut till ännu fler kollektiv än tidigare för att få hjälp eftersom vi vill så gärna ha det positiva inflytandet på mänskligheten som vi vet att vi kan ha. Vi är väldigt angelägna om att se resultaten av dessa nya samarbeten förverkligas. Vi vet att många av er som är vakna också är mycket intresserade och begeistrade över att träffa varelser från andra stjärnsystem som vårt, och därför är ni de perfekta kandidaterna för att grunda det vi skickar till er med hjälp av våra nyvunna vänner i alla de större stjärnsystemen i hela denna galax.

Vi vet att vi är starkare när vi träffas, även om vi inte alltid är överens om det bästa sättet att hjälpa er alla. Vi förstår fortfarande hur mycket det tjänar hela galaxen när vi kommer tillsammans med ett gemensamt mål för att samlas till tjänst. Vi har varit särskilt imponerade av vad Cassiopejas varelser har kommit med. Det här är varelser som handlar om att känna och uttrycka kärlek, och vi kan lätt se vad de tillför i dessa nya energifulla överföringar som kommer att lysa upp er, aktivera er och få er att känna er hela igen.

De varelser som vi senast har arbetat med från Sirius stjärnsystem har också lagt till några vackra vibrationer i dessa överföringar. Vi är väldigt glada att se vad ni gör med det här knippet med energier som vi överför just nu, med hjälp av våra vänner. Vi inbjuder er att öppna er, fysiskt, mentalt, känslomässigt och energimässigt för att ta emot allt som vi överför just nu, allt som är utformat för att få er att känna er mer hjärtcentrerade, allt som är utformat för att få er att komma ihåg att ni är Källans Energivarelser.

Och dessa överföringar är också fyllda med nedladdningar av information om alla de stora stjärnsystemen i hela galaxen. Dessa nedladdningar kommer inte bara att vara intressanta för er när ni får upp dem i era drömmar och vid andra tillfällen, men de kommer också att fylla i några mellanrum för er, vilket gör er mer hela och fullständiga än ni någonsin har känt er förut.

Och även om ni inte får informationen genast kommer ni att känna vad det är som vi skickar till er, för att ni är redo och för att ni är känsliga och empatiska. Och det är de egenskaper hos människor som behövs just nu, mer än någonsin. Det är ni. Ni gör det, och vi är mycket stolta över att vara en del av detta nya galaktiska kollektiv, för vi ser potentialen i mänskligheten och för att vi älskar er så mycket.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...