Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 juni 2019

Det Arkturiska Rådet, 18 juni 2019

Via Daniel Scranton

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över kontakten med er alla.

Vi är entusiastiska över de möjligheter som finns för det mänskliga kollektivet, när ni fortsätter på er utvecklingsresa som verkligen är oändlig. Vi talar om skiftet i medvetandet och skiftet till den femte dimensionen, men de är bara enstaka upplevelser. Vad ni behöver ha på er väg till den upplevelsen är många olika upplevelser av er uppstigning. Ni kommer att få uppleva ert eget genombrott, era egna aha-stunder och era uppvaknade delar av er själva, lite i taget, eftersom ni vill njuta av upplevelsen.

När ni äter något riktigt läckert, vill ni tugga långsamt och njuta. Ni vill att det ska träffa alla olika smaklökar innan ni sväljer det, och detsamma gäller för den här upplevelsen. Anledningen till att ni inte bara hoppar till femte dimensionen och börjar uppleva dessa erfarenheter, är att ni vill njuta av varje munsbit. Ni vill njuta av alltihop. Ni är inte på Jorden för att bara ta det gigantiska språnget och hoppa över alla bra upplevelser längs vägen.

Så vi ber er att släppa era tidtabeller för skiftet. Sluta vänta på att någonting ska hända, och ge er själva utvidgande upplevelser. Känn hur det känns att ta er djupare ner i era meditationer eller till det högsta vibrationstillståndet ni någonsin har varit i. Ta med er själva på ett äventyr i medvetandet, och oroa er inte så mycket för vad som händer utanför er själva.

Ni behöver inte fokusera på vad ledarna för era regeringar gör och säger. Ni behöver faktiskt inte det. Det är inte så medvetandet utvecklas. Medvetandet utvecklas inte genom röstning.  Ni behöver inte vänta på att få de rätta politikerna och ledarna i maktposition, för att gå ut och göra skillnad i samhället. Ni kan träffa någon som är hemlös och bor på gatan, eller någon som tror på något som skiljer sig från vad ni tror på, och ändå göra något konstruktivt tillsamman.

Ni kan uppleva enighet även om ingen annan ansluter sig till er på den här resan. Ni måste ta era små segrar som de kommer och sluta vänta på att den stora händelsen ska komma och svepa er förbi alla de små, läckra upplevelserna och stunderna längs vägen på denna resa för utveckling av ert medvetande.

Ge inte bort den kraften till något evenemang, precis som ni inte vill ge bort er makt till någon som är auktoritär. Ni är era egna auktoriteter och ni måste bemyndiga er själva. Vi föreslår att ni gör det, även om ni inte vet vad det innebär och även om ni inte vet hur det ser ut. Känn för det och det kommer att dyka upp och locka med er på en annan resa på detta oändliga äventyr som vi alla är på.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...