Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 april 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 april 2018

 

Att Gå med Flödet ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Allt handlar om hur du ser på någonting. Det är det som bestämmer din erfarenhet av det. Därför, när något verkar vara skadligt för din upplevelse, och för njutningen av ditt liv, så vill du verkligen ändra sättet som du ser på det.

Det är den viktigaste faktorn i huruvida du njuter av ditt liv just nu. Ni har den fria viljan som går utöver vad ni gör eller inte gör med era liv. Er fria vilja handlar också om att bestämma hur mycket ni ska njuta av era liv, eller om ni bestämmer er för att bara lida igenom dem.

Nu kan det inte vara lätt att ändra hur du ser på en omständighet i ditt liv, men det är utmaningarna i livet som gör det intressant. Om allt var lätt skulle livet bli tråkigt. Så ta utmaningen att leta efter den silverkanten. Leta efter den med vetskap om att den faktiskt finns där. Det handlar inte om att låtsas att du njuter av något. Det är inte att le genom en känsla av sorg som vi pratar om.

Vi talar om att göra ett gradvist skifte, på samma sätt som din uppstigning varit ett gradvist skifte. När du väl har släppt in ett enkelt skifte i din uppfattning, öppnar du flodluckorna. Det finns en stor lättnad i att släppa sådant som hänger fast. Om du var tvungen att gå till stranden, skulle regnet vara mycket svårare för dig att acceptera.

Men om du kan anpassa dig just nu och använda regnet som ett tillfälle att utforska någonting annat, något som du inte normalt skulle ha tänkt på, är det att gå med flödet. På så sätt tillåter du energin att röra sig genom dig, och det är det livet vi vill ha för er alla.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...