Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 september 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 september 2020

 

Kommer Alla Goda Människor Att Lämna Med Rymdskepp?

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket nöjda med hur mänskligheten har kunnat ta emot de energier som nyligen har kommit in i er atmosfär. Ni har alla dessa otroliga möjligheter framför er att ta vad ni får och slå samman det med alla era erfarenheter, all er kunskap om vad som verkligen behövs där på jorden. Och ni kan kombinera allt detta för att skapa nya verkligheter, nya tidslinjer och en bättre upplevelse av livet på jorden just nu.

Vi vet att ni hellre vill höra oss berätta att ni kommer att slutföra skiftet i slutet av detta kalenderår, eller att alla de goda människorna kommer att tas upp av rymdskepp och tas till en mycket bättre plats. Men det är inte det ni registrerade er för, det är inte den väckta människans resa. Resan som ni är på just nu är en resa som inkluderar alla varelser, och det är en resa där ni får skapa er upplevelse av er egen uppstigning.

Istället för att leta efter någon annans perspektiv på hur er uppstigning kommer att se ut och när det kommer att hända, föreslår vi att ni börjar känna er mer kreativa. Stärk er själva. Visa för er själva att ni kan skapa er egen väg, en väg som inkluderar att förlåta andra, läka så många ni kan och hålla medkänsla i era hjärtan för alla. Hur annars kommer ni att visa för er själva att ni är Källenergi i köttet? Om någon eller något kommer att göra allt för er, och får bära all er förbittring, hela ert fördömande och ta all er ilska med er till nästa version av jorden, så har ni inte gett er själva möjligheten att utvecklas.

Ni kommer att ha berövat er själva hela turen, resan, om någon eller något utanför er skulle rädda mänskligheten från sig själva. När ni hör om de grymheter som sker just där på er planet och någon annanstans i ert solsystem, leta inom er själva efter vad det triggar. Leta efter vad ni behöver för att läka eller förlåta, eftersom ni inte alltid har varit på ljusets sida.

Ni har tidigare liv där ni har spelat i mörkret, där ni låtsades vara skurkarna, de dåliga killarna, de som många skulle fördöma för så mycket lidande. Det är inte dags för fördömande. Nu är det dags för själviakttagelse och skapande, och vi vet att de av er som får dessa sändningar kan förstå oss när vi lägger ut detta för er, och vi ger er nycklarna till kungariket och säger att det är ni som skapar resten av resan.

Och det är för att vi vet att ni verkligen kan förstå vad vi säger att vi känner oss så optimistiska, så nöjda med vad vi vet att ni kommer att göra med de energier som finns över er just nu.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...