Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 juli, 2023

 

En vacker övergång till den 5:e dimensionen ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi letar efter de bästa möjliga vägarna att korsa oss själva, eftersom vi vet att vi går in i vår egen uppstigningsupplevelse, och vi vill följa med flödet av den uppstigningen, precis som du letar efter de bästa möjliga vägarna för din personliga uppstigning. utveckling, din personliga uppstigning. Du kommer att få din egen unika upplevelse av mänsklighetens och Moder Jords uppstigning. Oavsett vad som händer kommer din fortfarande att vara unik för dig. Även när du hör om de olika förutsägelser som läggs ut där om uppstigning, upplever alla som upplever den förutsägelsen något unikt för dem.

Kom ihåg att du bestämmer hur du upplever allt, och du bestämmer också vad du upplever med din vibration. Det bästa sättet för dig att känna in vad du skapar i framtiden är att lägga märke till vad du vibrerar i nuet. Och om det är något du inte gillar med den vibrationen, andas in i den tills den försvinner, och aktivera sedan något som känns bättre inom dig. Du är inte avsedd att upprepa ditt förflutna eller historien om din genetiska linje, eftersom du är vaken, och en av de saker som du är vaken för är att din vibration spelar roll och att du kan göra något åt det.

Detta är sant när du tänker på alla aspekter av livet på jorden för dig och alla andra just nu. Alla har en annan upplevelse av livet på jorden just nu, och det är dags för alla att leta inom sig själva efter hur de reagerar på verkligheten, för ni har ett val. Detta är ett universum med fri vilja, och det betyder att du alltid har ett val. Välj alltid att titta inåt först, innan du bråkar med någon, innan du vidtar en åtgärd från en plats av ångest eller rädsla. Titta alltid inåt först och känn efter vad den vibrationen är, för den kommer att diktera vad som händer.

Och du kan vara en stor aktör i vad som händer för hela mänskligheten om du väljer vägen till uppstigning som känns bra för dig och som kommer att vara en så bra känsla för alla andra som den kan bli. Visst, ju mer du har förberett dig för upplevelsen, desto bättre. Ni kan hålla utrymme för era medmänniskor så att de också får sina uppvaknande upplevelser, börjar titta inuti och förändra sina inre vibrationer. Vi vet att ni alla kan få en vacker upplevelse, och den kan fortfarande vara unik för var och en av er.

Och det som är viktigt för er att veta nu är att ni inte alla behöver vara överens om vad som kommer att hända i framtiden, men förhoppningsvis kan ni hålla med om att ni alla kan påverka framtiden från och med nu. De flesta tror att de kommer att påverka framtiden genom vad de gör, och det stämmer förstås i viss mån. Men förhoppningsvis kommer den personen att ha vidtagit handlingen baserat på den högre vibration som de har uppnått inom sig själv genom det medvetna arbetet som är nödvändigt för att föra dig in i det tillståndet där du vidtar inspirerade åtgärder.

Och för er som inte vet vad de ska göra, vill vi försäkra er om att det räcker att sitta, andas, fokusera och aktivera en högre frekvens vibration, och om alla på planeten skulle göra det just nu, skulle ni försäkra er själva om en vacker, lugn, fridfull övergång till den femte dimensionen.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *