Jesus – Uppgifter för ALLA att lära sig!, 7 juli, 2023

Uppgifter för ALLA att lära sig!
Jahn J Kassl 2023-07-07
Den Gudomliga gnistan
JESUS ​​KRISTUS: Var inte rädd – varken för livet eller döden. Det finns bara i din fantasi. Du är odödlig och döden är en illusion.
Det som händer är att du ändrar form, ditt fysiska tillstånd. Det som finns inom dig påverkas inte av att dö: där finns den Gudomliga gnistan som innehåller allt du är.
Älskade människa, dagarna går och du är fortfarande densamma. Varför tycker du att förändring är så svårt? Varför är du lat som en hypnotiserad kanin framför en orm, du rör dig inte? Du hotas att uppslukas av händelserna och inser det inte. Varför är det så?
För då slipper du det som är viktigt. Du går runt dina olösta livsproblem som en katt runt het gröt.
Långbänken
Du är rädd för att möta dig själv, så du skjuter upp det. Din omvandling kräver mod! Varför tar du inte möjligheten?
För att du ännu inte känner ett riktigt behov av det, och för att du fortfarande söker efter upplevelser, som den som menar allvar med sin omvandling kanske vill undvika.
Du har inte gjort allt du vill göra ännu, och du beter dig därefter. Vi den här punkten kanske meddelandet känns irrelevant för dig, men det jag kommer att berätta för dig nu är att du inte längre ska oroa dig för din ovilja till omvandling.
Det enda viktiga nu är att leva så som känns rätt för dig. För först då kommer du att dra till dig upplevelserna i ditt liv som du letat efter inombords.
Alla som vägrar att genomgå sin omvandling nu, har goda skäl till det – och de behöver bli sedda, uppfattade och accepterade.
Allt måste mogna!
Det gäller framför allt de ljuskrigare som ofta står framför vänner och familjemedlemmar och förbluffat och oförstående frågar sig: varför vägrar de eller den ta till sig ett väl underbyggt förtydligande.
Svaret är enkelt: för att tiden ännu inte har kommit. Allt måste mogna, andliga processer kräver ännu mer mognad. Om denna mognad finns går allt väldigt lätt, och omvandlingen är då den mest logiska i världen.
Om en person är omogen som en frukt som väntar på att skördas, så har ingen rätt att ingripa i denna process.
JJK: Precis som det afrikanska ordspråket, ”Gräset växer inte snabbare för att du drar i det”.
JESUS ​​KRISTUS: För när du drar i det, kan du dra upp det istället för att få det att växa. Därför Kära Ni, både ni som är engagerade i er omvandling och ni som bestämt vägrar: oroa er inte, för ögonblicket av sanning och klarhet kommer i rätt tid för alla.
Bråka inte med er själva eller med andra, utan bara acceptera saker och beslut. Acceptera dina medmänniskors väg, även om de tar omvägar. Agera aldrig som “jag vet allt”, gör inte det för det är gift för dina medmänniskor, och det förgiftar dig själv.
Varje person kommer en dag att ta ansvar för sig själv, och varje person bestämmer själv när tiden är inne. Du kan och ska inte ingripa!
Låt det ske, för precis som att alla floder rinner ut i havet, så kommer alla människor en dag hitta tillbaka till havet av Gudomlig Kärlek.
Hur är det med våra ”datorbarn?”
JJK: Men tänk om du ser att människor tas över av ”systemet” så att de inte längre kan tänka klart av sig själva?
Många av våra barn är så just nu. Tillbringar du timmar eller dagar med att spela dataspel så uppfattar man inte längre världen omkring sig!
JESUS ​​KRISTUS: Hur blev du Jahn den du är idag?
JJK: Genom att leva på ”mitt sätt” utan att bry mig om det inte passade min omgivning – men speciellt då mina föräldrar.
JESUS ​​KRISTUS: Oavsett vilka stora influenser en person utsätts för, så har en person alltid kraften och styrkan att övervinna dem – alltid. Människan överträffar alla varelser i Kosmos genom sin inre själs kraft. Om detta är aktiverat så kan 5G, 6G eller 7G:s vibrationsfält inte längre skada dig.
Det som händer med barnen i denna era är att de konfronteras med, och reagerar på, den lågvibrerande tekniken. Detta leder initialt till beroende hos många barn och unga, och skapar nya missbruk. Bilden som dessa ungdomar projicerar när de fördjupar sig helt i denna energi, är både allvarlig och upprörande för en betraktare, för en mamma eller pappa. Så vad är lösningen?
Lösningen finns i barnet, i människan själv. När han en dag tröttnar på sitt missbruk börjar återtagandet av friheten.
Människors beroende är annorlunda idag än för 100 år sedan. Beroenden förblir dock alltid ett beroende och måste erkännas som ett beroende av missbrukaren själv, innan läkning kan ske. De unga kommer, och måste befria sig själva, precis så som varje människa bara kan befria sig själv.
Mycket ofta blir det svåra situationer, eftersom varje motgång pockar på det som föregick den. Vi måste vänta och se och låta människor välja sin egen väg.
Tänk om barnen fortfarande är barn?
JJK: Men tänk om barnen fortfarande är barn, det betyder att de är 7-14 år gamla. Måste inte föräldrarna gå in och hjälpa barnen?
JESUS ​​KRISTUS: Naturligtvis är det nödvändigt att sätta gränser för barn i denna ålder. När det gäller hanteringen av sådant med beroendeframkallande potential, så är det viktigt att vidta åtgärder som minimerar eventuella senare skador. Du kan dock vara säker på: att vissa barn är mer benägna för detta än andra barn, det avgörande är själens natur och vad den skulle vilja uppleva.
Om du vill lära dig om ”transhumanismens” väg, eftersom det är dit kärleken till denna misantropiska teknologi leder, kommer du att göra det. Förbud i denna fas av livet är till hjälp och behövs, men det kommer alltid en dag då en person tar sitt öde i egna händer, och konfronteras med konsekvenserna av sina beslut. Du kan inte ta ifrån någon detta. Barn måste göras medvetna och göras uppmärksamma, på rätt användning av dessa utrustningar.
JJK: Jag kan förstå hur svårt det blir eftersom barnen liksom faller in i det utan att själva märka det. Timmarna framför spelkonsolen flyger iväg.
JESUS ​​KRISTUS: Föräldrar bör ingripa, men de bör också vara medvetna om att i slutändan söker varje barn sin egen access till det, och kan och kommer att hitta en egen väg.
Oroa dig inte för mycket om detta stora ämne nu! I slutändan beror allt på individen. Dina åsikter kan accepteras eller förkastas. Detta är den frihet som du också gör anspråk på för dig själv.
Det är viktigt att förstå att alla har varit kopplade till sin livsplan sedan födseln, och vill att den genomförs. Varje person agerar intuitivt i denna mening.
Omvägar är en del av spelet!
JJK: Men vissa människor missar sin livsplan och lever vid sidan av den. Är det inte det stora problemet nu, att så många människor går vilse?
JESUS ​​KRISTUS: Ur din synvinkel är det korrekt. Ur ett högre perspektiv innebär varje omväg också nya upplevelser för lärande. Detta inkluderar upprepningar. Den som vill göra extra varv i livets karusell har tagit detta beslut själv – mestadels omedvetet.
JJK: Det är ofta väldigt svårt att acceptera när man måste se någon man älskar lida. För det är ofta förknippat med lidande och smärta.
JESUS ​​KRISTUS: Uppgiften för lärandet är att se allt, varje utveckling eller ingen utveckling, i ett större sammanhang. Först då kommer lättnad och avslappning in. De som gillar att blanda sig i andra människors liv finner det omöjligt. Skaffa dig alltid en överblick! Ha ett högre perspektiv! Detta är nyckeln till frihet för dig själv och din omgivning, även om det handlar om dina barn: en dag måste du släppa dem och de kommer att gå sin egen väg.
JJK: Sammanfattningsvis innebär detta att ingripa när det är lämpligt och se när ögonblicket kommer för att släppa taget.
JESUS ​​KRISTUS: Att leva upp till det ansvar du har tagit på dig som mamma eller pappa, som lärare eller medhjälpare, för att sedan lämna över det igen vid rätt tidpunkt.
Allt reglerar sig själv
Allt liv reglerar sig självt och i slutändan råder alltid det naturliga. I Himlen som på Jorden sker tillväxten ur den skapande kraft som finns bakom alla varelser. För människor som är involverade i Jordens rum-tidskoncept, är det viktigt att vänta på detta ögonblick av uppvaknande.
De som vägrar omvandlas vet varför. De som fullföljer sin omvandling med engagemang vet varför – och även om resultaten skiljer sig åt, så är båda fallen i slutändan en del av resan.
Med oändlig Kärlek

JESUS ​​KRISTUS

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *