Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 mars, 2023

 

Du tar emot tecken från universum ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är helt fascinerade av mänsklighetens förmåga att veta saker på en intuitiv nivå, men också av oförmågan för dig att sedan ta trons språng från det intuitiva till det rena vetandet om något som sanning i stunden. Ni får ständigt tecken, och många av er känner igen dem och deras betydelse, men ni kommer bara att gå så långt. Du kommer inte att tillåta att en synkronitet räcker för att övertyga dig om något. Du kommer att vilja se den igen och igen.

Så många av er är oförmögna att ha tillräckligt med tro på universums flöde för att förstå hur omhändertagna ni är. Du får hjälp, och du visas dessa tecken. De är tecken som kommer att tolkas perfekt av dig, eftersom du sätter dem där med hjälp av dina guider och andra hjälpare. Då blir ditt sinne involverat; ditt sinne kan berätta alla möjliga historier om varför det eller det hände, om varför du såg något som bara var en slump. Eller så kommer ditt sinne att berätta för dig att du ser dessa saker nu för att du letar efter dem.

Men du lever i ett mycket ordnat universum, och det är ditt universum. Universum som du upplever det är du som pratar med dig själv, och därför, om du vet vad ett tecken, eller en symbol, eller en synkronitet betyder för dig, då har du fått svaret. Fortsätt bara att vara uppmärksam och arbeta med din tro, som är känslabaserad, så att den så småningom åsidosätter din mentala bearbetning, som är tankebaserad. Ni vill gå bortom begränsningarna för det fysiska 3D-sinnet i denna livstid, och för att göra det måste ni först erkänna för er själva att era sinnen är mycket begränsade. De är lysande, de är kreativa, de är fantasifulla och de är begränsade.

Och det är inte ditt fel; detta är inte en bedömning av dina sinnen. Dina sinnen måste vara begränsade för att du ska kunna spela det här spelet du spelar. Du är redo att gå vidare; du är redo att ta examen till nästa nivå. Och nästa nivå handlar om att gå bortom sinnet och in i kunskapen om dig själv som ande, som en essens, som en aspekt av Källa.

Ja, ni skapar allt detta och lägger allt framför er själva, och sedan med lite hjälp blir medvetna om vad det är meningen att ni ska vara medvetna om i stunden, och sedan är valet ditt. Kommer du att följa din tro och dina känslor, eller kommer du att förbli instängd i det fysiska sinnets ändlösa loop? Vi tror att vi vet vad ditt svar är, och nu behöver du bara tillämpa det om och om igen så att resten av mänskligheten kan bevittna dig och din framgång och vilja veta vad din hemlighet är. Och du kommer att dela det till dem, för du vet att du också går bortom tiden för att hålla hemlig hur mäktig du verkligen är.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *